Сърбите не ни пощадиха за финал, взеха ни гейм на 12

Тежка загуба в последния мач на България в Лигата на нациите

Обратно в новината

Коментари - Сърбите не ни пощадиха за финал, взеха ни гейм на 12 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гледаш нашите волейболисти си е чист мазохизъм... Повече никога няма да стъпя в зала да ги гледам!!! Нямат нито срам, нито сурат! А тази "звезда" - Соколов, дали брои какъв процент от изпълнените сервиси все пак са попаднали в полето?

и мога откровено да заявя, че нашите волейболисти въобще не заслужанат тази възторжена публика, дошла да ги подкрепя. Те просто се изгавриха с нея!!! Игра без хъс, без каквото и да е старание, пълна безотговорност и безхаберие...Ако сърбите бяха със своя А-отбор (с Урош Ковачевич, Атанасиевич, Подрашчани и т.н.), едва ли щяхме да запишем и 10 точки на гейм с тази безлична, безидейна, безумно слаба игра...Безотговорност и некадърност. Би следвало в отговор на това им отношение към публиката, тя повече да не стъпва в залата. Да играят при празни трибуни!!! Както се казва: Надежда всяка остави...

Сбор от имена-НЕЩО, и накарая като отбор-НИЩО! Вяла игра, без хъс, без живец, без никакво уважение към публиката и желание да защитят името на българският волейбол! ЖАЛКИ! СМЕШНИ! "АРДА"-Кърджали по-добре би играла за България!

То и тези 5 победи са ни прекалено много, ние и една не заслужавахме .... Така че, оставането ни и за догодина в турнира си е максималното постижение на което можеше да се надяваме .... Въпреки безобразното ни представяне, оставаме в турнира и догодина .... Явно имаше и по-слаби от нас отбори тази година ..... Волейболистите ни са абсолютни безхарактерни, безволеви и бездарни същества .... да не кажа нещо повече .... Лошото е, че не ни чака нищо розово и добро за в бъдеще, ще продължаваме да гоним дъното с бясни темпове .... Черно бъдеще ни чака във волейбола ...

Трябва да се знае, че сърбите не играят някаква игра срещу нас. Те водят война. Срещу нас са като на война в игрите. Вечно мачкани от нас, сега търсят изкупление. Това обстоятелство разбира ли се от кебапчията министър, или от русофилката скакуна, или от перуката? НЕ. Горко ни тогава.

има личности, които трябва да си ходят. За съжаление са се окопали здраво и си мислят, че това , което ги пръска е одеколон, а то всъщност не е.

От 10 г герб печелят за сметка на Това България губи битка след биткабна всички фронтове. Ерата на шайката ще е записана като поредната национална катастрофа, в пълен противовес на златния век на Симеон!

Голям срам беше този мач!

Загубата е голям резил, ама много голям. Вече нямаме волейбол. Много жалко. Защо не играят тези момчета, какво ги демотивира. Къде са Учиков, братята Братоеви, защо не играят. Пранди в отпуск ли ги е пуснал. Или се разходиха до чужбина и в България няма нужда да играят. Нека играят младите, които нямат опит. Сега ли трябва да се учат тези момчета.ШШ

Само бой по тъпите тикви!

Сипи, инженере, всичко е точно!

Комедианти