Сърбите в тенис елита са категорични: Ноле ще се върне още по-силен

Ласло Джере и Душан Лайович говориха за прословутия сръбски манталитет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия сръбски цигани трябва да разберат, че правилата , хубави или лоши, са еднакви за всички!

Абе, то и при фашизма е имало бая правила, ама нищо добро не са донесли.

Сръбските "цигани" са все синеоки и руси, а нашенските "българи" са бая мангалести, тъмни комбали и черни коси, матова кожа. Тръгнал нашенският мангал да нарича светли славяни цигани хахаха

Голям тенесист е Джокера, но за съжаление малък човек.

Напротив. Малките човечета сега играят на корта, послушни и дрогирани.

И защо да е "малък човек" ? Щото не отиде с фалшив зелен сертификат като повечето там и да си гарантира спокойствието ? Щото либерал фашизма предварително беше решил да му извива ръцете ? Откога да си отстояваш принципите на цената на всичко, те прави "малък човек", а да се гъзиш, надупваш и прекланяш те прави "голям човек". Лъвът затова си е лъв. Горд и величествен. А мишките, те са си мишки, и такива ще си останат докрай. Утре и лайна биха яли, ако левите фашаги поискат от тях. Абе жалка картинка са мишките, вечно наведени и послушни....

Човек с принципи , какъвто е Джокович не може да е малък човек.Малки са тези, които в момента играят на "Аустрелиън Опън",защото ако бяха големи ,трябваше да откажат участие на първенството.Спортът трябва да е над политиката.Нали всички сме наясно ,че отстраняването на Джокович е въпрос на политика , а не на здравеопазване ?

Браво на Новак Джокович, браво на най-добрият шампион по тенис...Безмислени са всички спортни турнири, щом най-добрите принудително се спират , за да дадат титлата на ваксаните фекалии.

Ще си остане с етикета лъжец!

Не ще остане като най-добрият и абсолютен шампион по тенис ...а ти си знаеш, че си курва на повикване...

Лъжецът си ти ! Точно сороска мастия на повикване.

Ако има живи други тенисисти, ще се върне, ако не, ще бъде обявен за последният тенисист в света.

Ще се върне, когато се надуп(ч)и.

Да,ще се върне,но дали ще спре да лъже за отговорни и важни неща???И стига с този манталитет да се правите на обидени и ощипани!!!По-големи инати няма !

О, ма ти на туй инат ли му викаш... Лелееее, какви нашенски идиот-джендъри са се нароили. Личният избор и здрав разум наричат...инат. Ти що не си смениш пола, ами се инатиш, а ? Хем това няма опасност да те убие като тези "ваксини".

Че някакви сръбски тъпанари се помпат с национален ентусиазъм?!

А ти с какво се помпаш ? Със злоба.

.....каза поредният български тъпунгер, с пяна на уста.

Никой, върнаха си го като турист, защо да вярвам, че е шампион.

Защото е.

Дръбският манталитет, сръбският Исус, сръбдкият Спартак, …

Завиждаш ли му ?

Ами няма да може да играе в нито един турнир от голям шлем, нито мастърси, та къде ще се върне на турнира В Белград ли??

Той си направи милиони, не го мисли. По-добре жив и здрав с дълъг живот и 200 млн евро, отколкото болен и след нк години умрял, но с 300 млн... Всеки би предпочел първото...

Май няма да играе повече , което си е голям проблем за прифесионален спортист от неговия ранг. Това е положението - класическа ситуация с участие на сърби - голямо лянкане и после бързо приключване на ситуацията с нежелани последствия.

Ма ти се радваш чак, че някакви болни мозъци му спират кариерата ? Верно ли, бе мишок ? Ми утре същите изроди теб и лапетиите ти ще направят на гъз. Харесва ти диктатурата, дискриминацията и терорът на леви отрепки, които ни докараха фашизма на крака ? Боже, булгаристанското семе наистина е много подло и мръсно. Ма то какво се чудя. Вчера прочетох, че българин е подписал смъртната присъда на Васил Левски. Направо да те е срам да кажеш, че си част от това мръсно племе, което мрази всичките ни съседи: македонци, сърби, турци, гърци, румънци, мрази руснаците, мрази източно европейците...абе, всички. Само западналите джендъри, фашисти и новото "нормално" приветства !

Никъде няма да се върне ако не се чипира, просто да забрави за тенис вече. За жалост.

Фашизмът настъпва яростно и брутално....

Браво за изказаните на глас истини ! Как се защитават сърбите, а нашенските мръсници всякога ще те наплюят и без вина ще те пратят на бесилото. Никога не биха защитили Григор Димитров например. Помня каква злоба, омраза и помия се изля върху несправедливо обвинените и осъдени на смърт наши сестри и доктор. Това е много показателно къде има нация, къде има народ и къде е просто едно мръсно племе от злобари и предатели. Неслучайно, в чужбина всички народи и етноси си помагат и подкрепят, само нашенските злобари и мръсници се пазят един от друг.

+ 100000000000000000

Донякъде съм съгласен.Ама за сестрите,работата им хич не е чиста.

И ти как разбра, че не им била чиста работата ? При условие, че видни френски вирусолози категорично отрекоха вината им... Ама нашенецът ще ги обеси... Отврат.

Как само блъскат минуси нашенските злобари, разпенени от злоба, разпознали се сред племето от мръсни катили, които ще те наплюят, предадат, забият ножа в гърба без да им мигне окото. Ей,така, от злоба. Нещо ги кара отвътре. Мръсно и в червата племе. Иречек се беше хванал за главата от булгаристанското семе. Което гледам хептен избуяло.

Хахах..надупен сръбски джендър се пъне тука...

Джендърите защитават австралийските фашисти и плюят по Джокович, че щял да им обърка извратеният обществен ред.