17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Недоносче ... високо 165 ... добре,че Барселона му е плащала всеки месец едно лекарство на цена 600 $, иначе е щял да остане лилипут. Само бой за такова дребно нищожество ... а най-добре ако му се изредят всички съотборници на Меско-дребосъка.

Да се сърди на себе си. Провали си кариерата. По скоро ще бъде запомнен със скандалите си до края на кариерата, а те ще са още много, гаранция.

На времето, когато се играеше истински футбол, за такова нещо бая щеше да търка пейката.Имах треньор много по добър от всички тия с милионите, който яко биеше.

Отворко ,нещастен,"Пеналдо" е имал толкова жени,колкото ти злобарки,не си правил през живота си.... Меси е силно надценен футболист и поне две от златните му топки,са незаслужени.

Помияр с мноооого пари.И голееееми самочувствие. Ама с физиката си , без пари , гаранция ,че ще щеше още да е девствен

Няколко съображения: 1. Никой не е по-голям от отбора. Няма да давам примери като тизи с Алън Шиърър. 2. Френският футбол на клубно ниво може и да не пасне на философията на Меси, не съм му фен за протокола. 3. Роналдо, Кристиано това, а не Феномена, се адаптира явно по-добре към ВЛ. За протокола отново, от "Ливърпул" и "Левски" съм от над 36 г. и за мен най-успешният отбор в страната на национално ниво и такова на европейски клубни турнири е този, дето му гепиха историята, стадиона, титлите и феновете и му дадоха 1948 накрая. Това е вторият исторически полюс, другото е ГМО. 4. Парите опорочават най-великата игра, г-н Меско е поредното доказателство. Приятен ден.

Истинското ЦСКА е на Армията. Щом си фен на Лузърпул си ми ясен какъв си

Тема е в Дир_а и в подобни псевдо-медии търсещи сензации в баналното ... във Франция грам не се споменава... Доста повече се коментира меко казано спорната дузпа дадена на Неймар .

Ми като Икарди е по-добър, в ситуацията, аз кво да направя?!

Моля ви , авторите на статии , пишете грамотно и правилно. Какви са тези глупости ? ! “Да сменява треньори “?!!!

Госпожо, ако някой не е въпиющо неграмотен, няма шанс да списва в дира. Лично мнение.

Меси как гледа на снимката това казва всичко.Все едно казва-абе гащник ще имаш проблеми.Така е защото губи пари от спонсори и по договор като го сменят.

Не виждам драма, всеки играч е недоволен като бива заменен

Никога не съм разбирал как един играч ще си позволи да недоволства след смяна, който и да е той. Нали затова има треньор - да прецени кой в момента има най-голям шанс да помогне. За мен всеки такъв жест трябва да коства седмична заплата, при повторение месечна, при потретване разтрогване на договора и търсене на неустойки от играча.

Трябва да се “сменяват” журналята по-често!!!

"сменява "?!?

Джуджето да слезе на земята ,и крайно време да разбере че нее това което беше.

То и Пеналдо не е това което беше

е да ама "Пеналдо" вече има 4 гола в 3 мача, а Меси колко има?

"да сменява треньори" - отново журналистика на високо ниво.... Не можете да си избягате от шопския диалект и това е

джудже пак си показа рогата.Ей затова не го харесват хората - мишка която се крие в напечените мачове

С какво се крие? А Пеналдо с неговите голове от голлинията как ще го коментираш