17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И защо не Bulgaria Open както е в другите страни?

Под нивото на Дришо Пакпадналов

Това шарено леке ако не дойде ще направи много лошо впечатление.

Насрал се е от страх, няма да може да мине и 1-ви кръг.

Сериозно участие. Поздравления за организаторите.

Пилците се броят наесен.

Все големи имена. Само Гришо го няма. Не са им стигнали парите или просто не му се играе в София?

Името на Григор Димитров го няма в списъка нормално, Гришо е велик и не играе в такива провинциални турнири !!!

Че с тия ковид простотии, ще е силно ограничена публиката.

Как точно турнир който свършва на 14-ти ще носи точки за турнира който започва на 15-ти, при положение че играчите на финалния мастърс се обявяват 1 седмица предварително ... По традиция Париж е последния който носи точки.... А и как Диего който за момента се закача за финалния турнир, ще дойде да се натоварва тук ?

Диегото ти може да го изместят в последния момент и ДГД.

Аз разбирам какво искаш да кажеш. Любопитно ми е следното: Примерно номер 9 взима 250 точки тук, и става 8-ми, как така ще измести Диего който е обявен 1 седмица по-рано като 8-ми участник на турнира. А това че той няма да дойде тук е 100% сигурно. Дали 8-ми, 9-ти или 10-ти, той ще пътува за лондон. Почти всеки път някой се отказва с контузия и резервата влиза.

Ами, за крайното класиране за годината? Там какво ще обясниш.

Аз явно споря с не много образован тип. В статията пише: "Големият турнир от сериите АТП 250 ще бъде потенциална последна битка за Nitto ATP Finals. Финалът в "Арена Армеец" ще бъде проведен в събота, точно преди финалите в Лондон." Интересно ми е как точно става. Да не са променили правилата за Nitto ATP. За крайното класиране е ясно че точките важат. Никой не го оспорва.

нашия каун.Та повечето от тия ще го изпердашат на родна земя да умре от срам.

gotinO7

Григор е най-добрият български тенисист и на родна земя ще се изяви достойно !

Очаквам някой да подложи крак или да замери с ракета, подобно на блъскането от софийския маратон

Не очаквах чак такъв тъпак, да изкаже мнение.

Човекът изказва мнение различно от твойто, казва го с ирония, защото два дена по рано някакъв социопат събаря фаворитка та в маратона, та защо трябва да е тъпак а не ти, който си с първично мислене или липса на такова, а?

Защото, такива неща, макар и като изключение се случват навсякъде по света: на Лалова, гъркиня й счупи крата на загрявката на Олимпиадата в Атина, В Хамбург Моника Селеш беше наръгана с нож от фен на Щефи Граф... много са подобните случаи по велосипедните турове... Трябва или да си дебилен нихилист, или мръсна антибългарска гад, за да тръгнеш да цапаш една от малкото положителни новини, напоследък, с внушението, че едва ли не, този случай е типичен за България.

Ако дойдат всички тия, турнирът става много силен за категорията си.

Медведев има да защитава титла, за Григор още не са потвърдили, така че наистина се очертава топ турнир, какъвто впрочем беше и последният такъв проведен в София- най-силният от тази категория за годината.

Явно, набараха хубавото място в календара.