17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех, жалко е , че не извикаха синята "звезда" с лентичката на главата и "звездата" стаси! ! С тях щяхме да бъдем на световно ниво!

Zakrivai nacionalniq

такива в национала няма. повечето са нископлатени или едвам платени джендъри

УСПЕХ ! вкарвайте голове , за да не Ви вкарват !!!

успех. личи си промяната и се надяваме тя да е за добро

Защо са сложили Ути за треньор?

...и така се дава начало на новото комедийно шоу! Успех момчета - обещавам да се посмея и гледам весело на случващото се. И вие погледайте как се играе тази игра, знам ще се наложи да потичате, ама все пак съдията ще е мерилото и ще тича повече. Шансът също няма да е с вас знаем. Този път с пандемията и с подкрепата на стадиона ще сте равнопоставени.

чудя се как да го играя. 0:6 или 0:7

Новият капитан и световни шампиони можем да станем.

Обещания-------оправдания--------следващия=====диалектика с елементи на дарвинизъм /подборът за следващия не е естествен/.

Виц не бях чел .

БИЕМ С 2:1 БЪДЕТЕ СПОКОЙНИ

И той издул бузи от преяждане. Спортист, треньор! Как един няма с не наднормено тегло? Без корем? Как да стане, като свинско месо се плюска всекидневно. Но това е човек на позиция, пример трябва да бъде. Не, българина е угоен до пръскане, шкембето и оплешивялата глава е нещо като запазена мярка! Или се счита за модерно? Огледайте се и на Запад, рядко да видите политик с наднормено тегло, камо ли спортист. После се чудим и вайкаме че имаме рекордна смъртност. И все здравната система ни е виновна. А вината си е чисто наша....

не че за всичко грешиш, но явно не си бил на запад да видиш какво е шопар

И как ще я направиш тази работа, бе , Ясене, когато ти като играч, въпреки че играеше умно и практично, никога не си бил биткаджия на терена.

Въпроса е поне да играете футбол а не само да ритате топката, с хубава игра и резултатите ще дойдат. Косово да не би да имат по-добри играчи, не нямат но поне играят приятен за окото футбол.

такова животно във футбола май няма пое тук :-)

...аха и Ясен ни е ясен... я питайте Ясенчо, какъв е таткото на капитанчето и дали му помага във футболното развитие