Семейство Джокович страстно защити своя Ноле, но напусна при първия неудобен въпрос

Пламенни речи от тях, но въпросът за неговото боледуване от коронавирус остана без отговор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ноле е велик тенисист, но баща му го излага пред света.Не може да сравняваш сина си, че са го рапънали на кръст като Исус, нашия БОГ.Това е абсурдно.Селска пръчка отвсякъде. Язък, че сина му е най-добрия в света на тениса.

Ноле е велик тенисист,но баща му е простак със самочувствие. Само и единствено го излага.

ба си фашистката държава, министри, премиер са над съда, не зачитат собствения си съд, какво повече да говорим, сега поне целия свят видя какви фашаги са в Австралия.Тормозят Джокович, защото е от Сърбия, а те са русофили, отделно че е за свободен избор, всеки сам да си решава за ваксините. Разбира се че семейството няма да отговаря на провокативни въпроси, нищо общо нямат мероприятията на които е бил с визата му, пресконференцията е за решението на съда,който ясно каза че е задържан незаконно, и незабавно да бъде освободен. Точка. Либерастите си мислят че всички са мижитурки,послушно надупени, ама Джокович не им се дава.Браво! Много ми се издигна в очите. А плювачите, полека да не се задавите от злоба.

Няма държава, в която съдебната власт да е зависима от зъконодателната и изпълнителна власт...Фашизоидни отпадъци...Давай Ноле всички нормално мислещи хора сме с теб...Бойкот на турнира и територията австралия...

Аз пък такива глупости за първи път чувам.

Аз съм велик сърбин, но живея в Монако! И децата ми живеят там, и няма да се върнат в Сърбия. Много обичам Сърбия, но от Монако....

Против Джокович съм в ситуацията, но в това, че живее в Монако няма нищо лошо. Може да си го позволи, но се състезава за Сърбия. Стоичков игра сума ти време за Барса и живя там.

Наздраве ваксъри! Имате много поздрави от Ник Кириос-очаква ви всички, в неговият обор - пардон , отбор! Виждам,че тука са намерили поприще всички ,които не могат да преглътнат факта,че истината възтържествува. Да сте живи, и се пазете,че иначе - всички в Австарлия!

Антиваксър=злобар=човек, който много се напъва и всеки момент може да оцапа гащите.

Майната им на австралийските фашисти и на фашистлите им закони ! Това е издевателство над свободата и свободния човешки дух ! Всички ,които подкрепят това ,заслужават да поживеят в такъв концлагер ,като австрашийския ...и като гледам май ще го получат !

Защо, щото някакъв самозабравил се, се вдетинява с лъжите си и иска изключение само за себе си. Бях му фен, но сега се кефя за пропуснатите шлемове миналата година.

И защо не се е ваксинирал до 16 декември, или е знаел, че тогава ще се разболее,а на другият де ще получи награда! Смешно и тъжно за лъжата на великият тенисист и всички около него!

Защото не иска, а и няма нужда точка. Всеки сам избира...капиш???

Фен съм на Джокович, но страшно много се изложи, оплете се в лъжи , въвлече в лъжата и Сърбия! Вярно ,че е бил бедно момче, от бедна държава, вярно, че е велек тенисист ,но…. резил е ,че една лъжа ,влачи след себе си последствия! Това ми припомня на случая с нашият канадец! Дори общото е, че забравят да кажат извинявай! Може би само заради лъжата ще го изгонят! Загуби обаче много фенове, които мислехме, че преди всичко е велик човек!

Само като видях надменните сръбски мутри и изключих телевизора.

И са ако се установи че не е боледувал, кво правим?

А чехкинята е изгониха и случаят приключи, ама за ноле-не, това не е ли дискриминация, за един може а за друг не????

Чета коментарите и разбирам, защо ние нямаме Ноле... :-(

... няма и да имаме...:-(

Имаме купища такива лъжливи селски тарикати!

Май целия Балкански полуостров сме такива-тарикати на дребно, неспазващи закони на едро и най-вече"ВЕЛИКИ".... Е ЗАТОВА СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ!

Защото имаме по-добър от него и по-обичан по света! Наш’то момче е велик тенисист и ако е недооценяван у нас , това си е наш проблем - не негов!

но тенисист... ай у лево измекяр слабохарактерен

Съвземете се потиснати консуматори! Австралийското правителство НЕ допуска невксанирани австралийци да отидат на погребенията на майките си, защото не са ваксинирани. А Мин. на И миграционните и Социални Въпроси има право да пренебрегне решението на съда и утре да анулира визата на Джокович щото така му е кеф. Това са правителствени фашисти! Джокович е попълнил всички документи и е представил документите за основанието си да не се ваксинира и 2 комисии, на турнира и на щата са ги приели, а той има потвърждение, че може да пристига. Но като каца те му искат документите отново и не чакат определеното от закона им време да ги представи и анулират визата му и го отвеждат в хотел за имигранти!!!

Ти там ли беше, че говориш така убедително? Това е правителство на място, а не шикалкавене като тук

Защо, щото някакъв самозабравил се, се вдетинява с лъжите си и иска изключение само за себе си. Бях му фен, но сега се кефя за пропуснатите шлемове миналата година.

И всичко е фалшименто. Да не мисли, че се намира в забавачницата!

Тоз тъпак да не е фанал господ за шлифера? Или ще спазваш законите на страната, където отиваш или ходи у село в Сърбия галфон.

парчета.

Брат му се държи все едно той е спечелил всички трофеи. Май не си дават сметка че му вършат мечешка услуга

Типични балканци, демек от тарикат нагоре! Ако нещо им изнася ОК, обаче ако една истина не им изнася се мълчи като комунист на разпит или ти се нахвърлят с агресия. Тия са от първият тип! Тъй като Джоката го има на снимки точно по времето когато вече е знаел, че е болен или сертификата му е фалшив или не му е пукало! По-скоро изобщо не е бил болен. Иначе съм фен на Джокович и съм за това да го пуснат да играе. Обаче това не променя факта, че ми пада в очите като обикновен лъжец. Родителите му са като него, без чест и морал, винаги за всичко са прави. Като повечето Сърби по принцип, бъди нагъл и отричай истината, може и да мине. Е, това правят и в Македония!

Ща е сърбин све е юнак. Десет години водиха гражданска война в Югославия и изтрепаха много старци, жени и деца.

Ноле е завел иск з а незаконно задържане и третиране като престъпник направено нарочно.

Ще се наиграе сръбският селинджър!

Стига с този Джокович, то голяма индийска драма стана. Да се оправя там, к'во ни информирате през 5 минути.

Ноле. Балкански тарикатлък се срещна със законите на цивилизованите страни. Голям спортист признавам, во внимавай с евтините номера.

Ноле нее нарушил закони съдът го ПОТВЪРДИ! те се опитаха да го унижат и спрат... НОЛЕ е ВЕЛИК!

Ами като му въртят цигански номера и той ще им върти цигански номера! Ако имаше смисъл във всичко това което се прави вече две години аз щях да съм първия който да напада Ноле. Но каквото повикало, такова се обадило!

Какви по-точно номера са му извъртяли? Австралия има изискване че за да влезеш в страната трябва да си ваксиниран. А Ноле не е. Какво да направи Австралия? Да си промени закона заради бог Джоко? Документа че е допуснат да играе на турнира не е документ за влизане в страната. В крайна сметка го карантинираха и това е.

искат сертификат който има определени изключения зада не е изваден

Велик е Ноле, единствен по рода си. Но това си е чиста изцепка.

Ако турнира беше в БГ, Ноле просто щеше да влезе със сертификата на Гришо...

Но става дума за Австралия и там директно го сложиха в публично общежитие да се карантинира и чака докато му се уреди случая. Сега цял свят му се смее.

Хайде по-сериозно. За да влезеш в България няма изискване да си ваксиниран (за Австралия съществува). За БГ изискването е да имаш отрицателен ковид тест или документ ме си прекарал ковид. Ако нямаш - първо влизаш в карантина, и щом мине си свободен да щъкаш.

Джокович е велик тенисист, а цялата му рода са сръбски простаци.

Джико е голям тенисист. Но не е велик. За да си велик, трябва да имаш и определени чисто човешки качества. А със сегашните си тарикатлъци Ноле показва че не ги притежава, защито си мисли че правилата които важат за обикновените хора не важат за него. По тези причини велик тенисист е Федерер, а Джокович е голям тенисист.

и кое е тарикатлък че не е ваксиниран а ковидарите газ пикаят че не им рекламира субстанциите съдът определи чее невинен плати държават всички изцепки дело и адвокати Ноле обаче е завел иск з ауронване на престижа. в австралия можеш си минеш и с тест на границата..обаче зора е да разберат з а ваксината и да тръбят какви ползи има щом и Ноле има а е Велик дарява и строи за Държавата си играе за страната си... кауна и фед само смучат фед взима до половин милион само да участв ав някое турнирче отделно имат с кауна фирмичка за залози

Номера от белградски вечеринки. Но вече и там не минават - щом след първия логичен въпрос (за неспазване на карантина) пресконференцията се прекратява.

Естествено, че ще мълчат. При положение, че се водят дела и само чакат една дума и да им се нахвърлят отгоре им, най-нормалното нещо е да не говорят по въпроса, особено за друг човек, даже и да им е син.

Гладайте как ще се сбръчкат всички сърби-юнаци когато цъфнат положителните му проби за стимуланти/което всички в тениса знаят/ и измислените му болести за прикритие. Краят и на тая мафия в спорта се вижда. Както на руските олимпийци, олимпийки и прочие. Джокович изпълнява хибридна антиваксърска поръчка на рушняците като за последно...

SU-152

Спорта умря през 72 год............Навсякаде циркаджилъци...

Лицемери и селски тарикати. Ноле уж бил прав и борец за правда и свобода, но когато ги питат защо след е бил положителен през Декември, не е спазвал катантина, а се е срещал публично с доста хора - пресконференцията се прекратява. Балкански субекти които виждат тяхна си правда през собствените си призми. Ноле се поизложи, и то немалко.

Балкански тарикати сме и това е. Джокера от тарикатлък накрая ще полежи 4-5 месеца из затворите в Австралия и накрая ще му бият черния печат за 10 години.

Цирк! В парите е истината! И Австралия и Джокович се движат по финикийски знаци.Накрая ще се пресекат пътищата.

Е па умен е човекот. Нема а оди кат макяти само по уища я? По паре ше оди!

Панаири, панаиииири…

А съпругата му защо мълчи?

Щото е у Аустралята. А си отвори устата, а са я арестували.

Сребски К"авали :)

Кавали ама свирът, а ти сал ги лапаш.

Със селски номера, на село... Какво да ги коментирам

човешки съдби! Не се наядохте, ей продажни слуги на сатанистите!

Ха! Сръбски номера!

Чак пък 'потиснатия Новак'. Поживем, увидем. Големи декларации, ще видим дали през годините ще издържат тези морални позиции.

Ноле го готвят за премиер или президент на Сърбия, ако някой още не е разбрал...

Като стане президент или премиер ще натиска ли за задължителна ваксинация? :)))

До тогава всички ваксинирани ще сме предали Богу дух (според антиваксерите) така че на кой му дреме...

премиер. Ноле.

В затвора