Семейството на Шумахер проговори преди 50-ия му рожден ден

Фамилията благодари за подкрепата и обясни защо пази състоянието му далеч от хорските очи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами скъпо е лечението, явно са го закъсали за пари.

само фразата "Той със сигурност е много горд от всичко, което е постигнал. Ние също", показва, че Шумахер изобщо не е контактен, а се предполага какво мисли! Впрочем, не виждам особен смисъл да се крие действителното му състояние! Това няма да промени или омаловажи това, което е постигнал в съзнателния си живот!

"ние следваме желанието на Михаел и пазим такава деликатна тема" ... а това как да го разбираме според теб ?! Значението е, че е буден и осъзнат, за да има желания ...

Или като всеки далновиден човек, е помислил за бъдещето и е споделил желанията си със съпругата му преди това. "Ако някога нещо ми се случи...", "Когато си отида..." :)

Що за пподигравка.Виртуален музей, лични вещи и припомняне на незнам си какво на жив човек.То бива секретност и криене на истината, но това няма да му помогне .Не знам дали е правилно или не, но все пак феновете му заслужават да бъдат информирани за истинското му състояние.Кому е нужна тази криеница.

Дано е добре, пък нека си го пазят в тайна. Аз имам някаква надежда и си представям, че е в някакво състояние, но не такова, че да се показва. А по-долу Симеончо, да не забравя, че не всичко е пари на тоя свят, а г-н Шумахер беше малко почти милиардер, та едва ли са му парите проблема.

И ако знаеш истинското му състояние (да речем, вегетира като зеленчук) това с какво ще ти помогне, с какво ще промени живота ти или начина, по който мислиш за него, или това, че е бил шампион? Той и всички около него имат право да запазят достойнството му и да оставят хората да си го спомнят такъв, какъвто е бил преди инцидента.

Аметчо, глей сега, много добре си спомням как навремето Депеш Мод отказаха концерт, щото на вокала му намериха рак някакъв и благодарната публика го кле до 9-то коляно да умре и да пропадне, щото не си е изпълнил ангажимента пък те очаквали концерт. Така че не ми дърпай моля те струнката със заслужилите му фенове и ако беше истински фен, щеше да уважиш личното и на семейството му решение и да го оставиш на мира, и да идеш наистина да посетиш изложбата, или да кажеш една добра дума, вместо да злобееш, щото нямаш информация. Защо ти е да знаеш изобщо как е Михаел? Какво толкова те интересува? Ако кажат нещо - кажат. Ако не, усмихни се бе човек! Нали си жив и здрав?!

Малко щяха да са чували за Шумахер,ако ги нямаше медиите.Но те са нож с две остриета. Когато беше на гребена на славата,охолно позираше пред обективите им,сега когато палачинката се обърна,го крият като мишка. Иначе логично,щом се мълчи и се плаши със съд всеки дръзнал да подигне завесата на цензурата,значи няма нищо хубаво за казване и показване.

Да довърша, щото това с феновете е малко криворазбрано. Истинските фенове са благодарни на Шумахер за всичките страхотни моменти който им е дал в кариерата си, а не за таква дребнава информация. И никога не съм бил на концерт на Депеш, обаче пак като един нормален фен съм благодарен за хитовете, които и до ден днешен са в живота ми. Така се разсъждава, а не "ние трябва да знаем, ние трябва да видим!"

1994 г,когато стана катастрофата със Сена на Имола,а Шумахер се хилеше на награждаването,дори Бергер използва израза "разливаше шампанско върху кръвта на Аертон",после в интервю се оправдаваше,че не е знаел за смъртта му,а само че е в кома и за него комата не било нещо притеснително.

Изложението е мярка за набиране на средства , а в същностг истината не е на бял свят. Семейството така иска, но това е мараториум за всички влагали средства и надежди за кариерата на Шумахер.

Изявлението е блудкаво и без от отношение към феновете. Мисля, че след като години наред е в медийното пространство и нито Шуми нито жена му са имали нещо против интереса на феновете, ако са искрени и честни с тях не биха крили сегашното му състояние и не биха ги връщали към нещо което всеки знае. Мисля че семейството му го дължи на хората, които са се радвали на победите му и са съпричастни към състоянието му. Информационното затъмнение винаги поражда спекулации, но явно на никой от семейството не му пука, че подхранва нездрав интерес.

Ей, на вас все некой ви дължи... не свърши се наглост брей!

Да правиш музей на жив човек? Малеее, какво семейство!

Подръжка на жизнени функции с цел търговия... По-пошло нещо, едва ли може да се измисли.

Не толкова търговия. По скоро избягване плащането на огромен данък наследство, върху парите които има и,които стават наследство ако се обяви че е мъртъв!

Май бъркате музей с мавзолей. Защо да няма музей на човекът, който е постигнал най-много в своя спорт - Формула 1!? И в музеят на Мадам Тюсо половината от фигурите са на живи хора, но за там не правиш проблем.

тайна е такава,ако се знае от един,ако се знае от двама е под съмнение,а знае ли се от трима вече не е никаква тайна.За Шумахер се грижи екип от 15 медицински лица,те имат роднини,любовници и нищо не е изтекло като информация или снимка.Сигурно мълчанието е купено с мого пари,като знаем,че не е в природата на човека,особено жената да я пази.

Ти мислиш така,но явно не знаеш как мисли една германска провинциалистка,каквато е Корина Беч,която след инцидента прати цял екип на мястото на инцидента да търси изпаднал талисман от Далай Лама при инцидента,убедена,че ако го намери,това ще помогне на мъжа й,макар да е точно обратното,амулета не му е помогнал преди да падне,та след това ли, но с пари разум и мъдрост не се купували казват.

Това за желанието да се ские от хорските очи го е казал преди инцидента на менаджера си Сабине Кем,не след това.Така е,славата уморява,в едно интервю беще казал,че в щатите се чуства добре,защото там,за разлика от европа можел спокойно да се разхожда по улиците.

За Шумахер се грижи голям екип от мидицински лица-лекари,рехабилитатори,сестри, или поне така казват.Те на свой ред имат роднини,приятели,любовници и нито дума,нито фотос.Явно мълчанието им струва много пари или има нещо гнило в Швейцария?

недоумявам какви са тези феноменални тайни около нещо толкова естествено и за съжаление често срещано...Шумахер е легендарен спортист, гордост за света и милионите почитатели имат право да получат достатъчно информация

pregomi@

Видно е как вече 5 г-ни, дори и днес +27 хилещи се заедно, живеят в жлъч и злорадство. На такива да припомня и аз нещо от фактологията на Фомула1: - На 1 август 1976 г. Н. Лауда катастрофира на пистата Нюрбургринг и бива блокиран в горящия си автомобил. Той е спасен от трима други пилоти и въпреки че веднага след катастрофата е в съзнание и може да стои прав, впоследствие изпада в КОМА. - „Не помня катастрофата си на Имола. Не помня, че съм носил ковчега на Аертон. Гледам снимките, но не помня.” Заради катастрофата си на Имола в петъчните тренировки на 29 април, 2 дни преди трагедията със Сена (1 май 1994 г.), Р. Барикело получи сътресение на мозъка и частична амнезия. - 25 юли 2009 г. Ф. Маса катастрофира тежко в края на втората фаза от квалификацията на пистата "Хунгароринг", преди неделното Гран при на Унгария. Каската на бразилеца е ударена в движение с парче от колата на Рубенс Барикело. Маса губи съзнание и се заби челно в оградата от гуми с много висока скорост - повече от 280 км/ч. Има много състезатели, които ако и шампиони, историята на Формула1 (датираща от 1950 г.) няма да запомни с НИЩО. Има пилоти от F1, които ще останат легенди на всички времена, защото приносът им в този убийствен спорт е знаменателен, а бъдещите поколения ще им подражават. Не съм фен на пилот/и, а на самият спорт, но обожанието на личностни лидери си е лично право на всеки истински ФЕН, а в това не съм изключение ;)

Пич,какво всъщност искаш да кажеш?... Аз гледах кошмара на 1.05.94 на пистата Имола и за разлика от Шумахер,дори не знаех и това,което той е знаел,но беше тягостна и кофти обстановка,а той си се радваше,докато Хакинен и Ларини другите на подиума бяха видимо притеснени, Герхард Бергер прекрати състезанието и отиде до болницата,те бяха приятели със Аертон.Ето,че след години,дори извън ф1 и Шуми изпадна в кофти ситуация.Дано се оправи да си гледа семейството,все пак.

Когато попаднеш в ръцете само на жени,алогичността е нещо обичайно.Шумахер смени менаджера си Ули Вебер със Сабине Кем,която заедно със жена му,простовата и безкрайно упрорита Корина Беч му правят сега пиара.

Е, то все някога ще се случи.

Напълно в духа на манталитета и светогледа на една студена и проста селянка (без да влагам обида в израза) като Корина Беч е да крие от хората състоянието на Шуми. А хората по света имат право да знаят, защото той безспорно има милиони заклети почитатели. Но аз си мисля, че гадняр и егоистичен тип като Шумахер би постъпил по абсолютно същия начин ако примерно вместо той бе пострадал сина му, да кажем. Пак щеше да има гробно мълчание, въоръжена охрана, преследване на журналисти, изкупуване на гори около имението и куп провинциални простотии. Така че всичко си идва на мястото. И друго си мисля, но дано не съм съвсем прав. Всичко в този свят се връща и състоянието на германеца е възмездие за доста негови прегрешения, и то много сурово възмезжие. Само си представете, че той реално осъзнава какво се случва ок. него, но не може да прояви волята си и да изкаже мнението си. Сега е напълно зависим от решенията на студенокръаната си жена и нищо не може да стори, даже да не е съгласен. Това е адско наказание!! Вие знаете тъмните петна в/у миналото на шампиона, а те тегнат ужасно защото за да си пълнокръвен шампион ти трябва да си пример и като човек, личност. А Шумахер не беше такъв, освен режисираните от мениджърите му благотворителни акции.

Толкова думи за една глупост. Какви прегрешения каква зла жена...какви 5лева. Голям си бастун