Коментари - Серина изригна: Писна ми от допинг тестовете, това е дискриминация | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОВА, ЧЕ ЗА ВАС , Т. НАР. ОТ ВАС ,,НЕГРИ,, НЕ СА РАСА, НЕ ОЗНАЧАВА , ЧЕ НЕ СА РАСА! ОЧЕВИДНО ИМАТЕ ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ С РАСИЗМА! ЛИЧНИЯ ВИ ОПИТ ДА БИ ДА Е ,, ЧЕ РАЗТОВАРВАТЕ НЕГРИТЕ С ВИЛА,, ! ХА - ХА-ХА! СПОРЕД ВАШАТА КЛАСИФИКАЦИЯ ,КАКВО СА?

Като е афро-американка що не си ходи в Африка. Защо обвиняваш в расизъм- просто ДНК е различно. Черното никога няма да бъде бяло и обратното. Хамилтън е световно известен и въплъщава всичко британско, откъде и да го погледнеш Британец с много тен. Е никога няма да европеец. Черното е човек но от друг тип - дали по-нагоре или по-надолу въпрос на лично мнение Това ,че Серина изглежда като мутант е факт. Някой го приемат други не- въпрос на личен избор.

ПО ТАЗИ ЛОГИКА И ВИЕ СТЕ МУТАНТ!

Не се имам за слаботелесен (174см, 80кг), прилична мускулна маса, но тази като нищо ще набие трима като мен, при това едновременно.

ЕДИНСТВЕНИТЕ ГОРИЛИ В СЛУЧАЯ СА НИСКОЧЕЛИТЕ РАСИСТИ С АНЦУЗИ! АКО НЕ ЗНАЕТЕ, СЕРИНА УИЛЯМС Е АФРОАМЕРИКАНКА! ЯВНО ВАШИЯ ВИД,МИЛИ БЪЛГАРИ ,НЕ ОБЩУВА С ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА!

Матадорчо?? Мога Ли да те питам нещо? Кажи, как мога да бъда расист, когато Негрите за мен не са раса! Казвам го от личен опит!

Я! БЪЛГАРИТЕ МОЖЕЛИ ДА ПИШАТ! ВИЕ ПРАВИТЕ ЛИ РАЗЛИКА МЕЖДУ КРАВА И ГОРИЛА! ЕДИНСТВЕНИТЕ ГОРИЛИ В СЛУ

яяяяя кравата реве че я доят

с яки кинти на тая блъскана с анаболни стероиди и какво ли не още антижена? или тенисът й е хоби? да, ама друг път. алчна и нагла. аре, чупката, барабар със сестра ти!

Нормално е да й е писнало. За какво я тестват след като тя си има болест за всички лекарства, а за другите най-вероятно още няма направени тестове, за да ги хванат. Абсолютно безсмислено е! На цял свят му е ясно, че в днешно време професионален спорт на това ниво е работа на фармацевтичните компании. Няма чисти спортисти, няма и чист спорт! Това е една бутафория. По-скоро да им позволят да изписват имената на фарма компаниите на екипите си, поне се знае кой реално печели.

ДРУГО Е ДА СИ КРАСИВ И БЯЛ БЪЛГАРИН! НИСКОЧЕЛИ И ПЪРВОБИТНИ РАСИСТИ С АНЦУЗИ! ДЕРЗАЙТЕ! ДАНО СТАНЕТЕ ПО-ЦИВИЛИЗОВАНИ ! В БЪЛГАРИЯ КОРАТА НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА Е МНОГО ТЪНКА!

Ало, матадорчето, не се напрягай! Не говорим за крави, а за горила. Не се заигравай с нея, че ако те докопа, ще те обърне с хастара навън.

ако питат мен, освен допинг-тестове трябва и генетични тестове да й правят...

Това нещо или е родено хермафродит или вече е станало след толкова тъпкане с тестостерон и всевъзможни мъжки хормони и стимуланти.

Проверяват руснаците в пъти повече от теб.

Таз пък какво мрънка, нали се затриха допинг пробите на всички американски спортисти взимани през всички години до сега, някакъв сътрудник ги изпуснал без да иска. Пробите на американските спортисти винаги са отрицателни, това го знаем, така че, права е жената-мъж ... предлагам тях изобщо никога да не ги проверятват повече, да се проверяват саму руснаците, източноевропейците и африканците, ако са пили дори само вода ... дисквалификация. То и без това всички спортове ги обърнаха на политика, вече няма смисъл и да се гледат, то се знае побеждават винаги американци, а другите участници са само за пълнеж!

,,...Мисля, че това е дискриминация,...,,???

Тава.... да го нарека - нещо, защото няма как да я нарека - жена от пръв поглед й личи, че е толкова наблъскана с инжекции тестостерон и каквито още подобни мъжки хормони стимуланти се сети човек, толкова е над нивата в пъти, че няма тест дето да я хване!!!!

Що ма како, опс батко?.Да не преминаха болежките, та не мож са зобите официално.

Ами брат Уилямс има право! Какво толкова има да проверяват, като се знае, че е болна и допингът и се и налага като лекарствено средство от лекарите! Какво искат да докажат с тестовете, не е ясно.

Марш навън мандрил от тениса . Това е игра за хора , не за човекоподобни

За тая Годзила няма нужда от допинг тестове, само от вида й става ясно, че зоби като за последно!

Шило

Права е. Тя е натурална. никакви препарати не взема...Хахахахх

това жена ли е?!?!

Ама нея и на химически тестове ли я подлагат? Какви са тези аматьори, щом като полуквалифициран стажант може да й даде становище само по визуална оценка... Дари и аз на око мога да заключа, че на тази инжекциите с анаболни стероиди й вървят като на бясно куче тоягите.

Черната астматичка се сърди :):):) Ми права е, тя е много болна, оставете я намира! Нали знаете, че ако се наложи, пак някой чистач ще ѝ бутне без да "иска" пробите и нищо няма да докажат :):):)

егати нахалното ЕРД омръзна на всички този алчен тиранозавър сумист, който загрозява дамския тенис баста

Ти ли ма ? Я кажи какви са реалните резултати от тестовете. Има ли "светнали" проби, за които някой псевдодоктор ти е написал рецепта за астма или заплес.

И на нас ни писна, да се състезава при жените като е голяма като кон и мястото и с тези анаболи е при мъжете. Трябва да се забрани на индивиди значително превъзхождащи по физика и мускулна маса повече от 30% да играят с нормално структурирани жени в женския тенис и като цяло в спорта. Защо в силовите спортове има категории ? Все едно борбата да се борят категория до 55 кг. И категория до 110+ като нея. Въпрос на време е да излязат на яве всичките далавери и допинг с който тя и сестра и злоупотребяват. Ще стане като с Армстронг.

Няма да излязат. Чистачките в складовете на ВАДА редовно събарят стелажи с епруветки с урина. Смятай каква смрад е в тези складове.

Толкова е назобана че е заприличала на Майк Тайсън, но се сърди че я тестват. Баси нахалството.

Гледайки снимката, май трябва да ѝ/му направят ДНК тест. Да не се окаже в подобна ситуация на иранския национален отбор по футбол за жени - половината бяха с трети крак.