17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сестри Палавееви

Като чета коментарите виждам колко прости хора има.Чули не чули хукнаха да папкат говна. Гледах интервюто и като всеки нормален човек се попитах на кое да вярвам.На думите на две девойки или на документи за преведени пари.

Браво, ти прогледна. Вече виждаш колко ... хора има, това е добра новина. След колко години се случи проглеждането ?

Браво момичета! Ако всички в България бяха с този кураж и гордост в сърцата си щяхме да сме велика държава! Дори и да играете за друга държава, какво от това! Не е срамно! Срамно е да си мижитурка, както сме 90% в България! Успех!

tonk11

Къв кураж бе? Пробваха да цунат още кинти а като не стана бягат като въшливо куче.

Крадливите ГЕРБери по федерациите обират парите на спортистите, за могат да обикалят света, да си дават премии и апартаменти, и затова спортът тотално се срина. От 30 олимпийски медала през соца, сега се мечтаем за два.

казахтанците чужди ли са? съветски съюз са

tonk11

Ми нали има документи бе. Да ги вадят и то ще се види. Единственото дето видях беше, че са получили 100 бона за 2018 и 30-40 бона за 2019. Май всичко дето го плещят е лъжа. А сега на съд за обида и клевета, да връщат парите за 2019 и готово. Аз не знам какви са правилата в тази БФБ ама н моята федерация правилата гласят, че ако си получил финанси от федерацията можеш да се състезаваш само с нейно съгласие. Без значение за кого. Само със съгласието на федерацията. В противен случай се отмемат състезателни права а по правилата на международната федерация в следващите 4 години не можеш да получиш права от друга федерация. Ако имат такива и при тях да ги оправят на бързо и готово.

ами не е нужно повече да чуваме какво се случва с тях

играйте където искате само гласувайте за нас та да има стабилност и да можем да крадем

сестрите казаха на развален български като циганчета по телевизията, че получиха само 10 000 и не са им стигали... Водещата ги пита, верно ли е че по сметката на тренера им са превели над 100 000 лв и те моля ти се отговарят, това дали са преведени или не няма значение?!?! WTF?!?!?

Ето как стоят нещата с тези алчни лъжкини! Казват по Нова телевизия, че са получили само 10 000 лв. Президентът на федерацията изкарва платежни по банковите им сметки за по над 100 000 лв... Сега на кого да вярвам... Работата е, че живеят във Франция и една чистачка като взима 1500 Евро, а те от федерацията като получават 800/месец и не са доволни, ама това е положението, това е тавана за БГ спортист на месец от МС, хванала си се на хорото, българка си и това е.... Като искат повече пари да станат програмистки....

Добре сте го решили! Бягайте далече от тая мафиотска държава. Достатъчно сте дали заслужавате да вземете и полагащото ви се. Играйте за когото и да е щом тук не оценяват, някаде все ще ви оценят. Късмет

tonk11

Я точно ми кажи какво са дали?

И в тази федерация са същите престъпници като онзи начело на Волейбола!

tonk11

Ми май се оказа че не е баш така.

Мафията е навсякъде! И в институциите ,и в спортните федерации. Затова най-кадърните хора търпят,докато не им писне и не се махнат,виждайки ,че няма оправия. Талантите си тръгват,дегенератите,подлизурковците и паплачта остават.