17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така е , винаги ще има двойни стандарти ... а тия дето защитават руската чума искам да чуя и тяхното мнение за нашите щангисти . Не беше ли редно да ги пуснат на олимпиада без знаме и флаг , както направиха компромис за руснаците ... ?

Олимпиадата е борба на САЩ И КИТАЙ кой ще има подобър допинг ,че рекорди вече нестават без тях.

Да го лапат хамериканците!!!

А оня плувеца 5 те титли Дресър ли е, какъв е, сигурно е чист като сълза, а? Конкурентите му са като анорексия в сравнение с него. А 100 килограмовия добитъка- астматик Серина? За тия няма УАДА, няма контрол, няма нищо.

"Брат" Уилсън е много добър в женския тенис.

Малко нелепо наистина, санкцията ти да е да не можеш да си чуеш химна и да вееш знамето. Когато съсипаха нашите щангисти, наказанията си бяха съвсем реални и 20 години по-късно, български щанги няма. Но да, олимпиадата е политическо събитие за Г-20 да си мерят п*шките, а останалите нации да обират трохите, където им се хвърлят. Ако някой опита да разчупи този шаблон, бива жестока наказан.

Така е , винаги ще има двойни стандарти ... а тия дето защитават руската чума искам да чуя и тяхното мнение за нашите щангисти . Не беше ли редно да ги пуснат на олимпиада без знаме и флаг , както направиха компромис за руснаците ... ?

Я веднага всички, които са спечелили медали и не са американци, вън от олимпиадата! Ама и ха!

Ясно е за всеки средно интелигентен човек, от кого са критиките и кой за съжаление има най голямо влияние върху МОК. Американците са като във филма Борат и Олимпияда провеждана от него. За тях няма допинг контрол, няма и правила. Всички видяхме как скандално върнаха дисквалифицираната им щафета. Колко цинично само. Спорта отдавна е политика и пропаганда, само че коментиращия слепец по горе в коментарите ръси глупост след глупост.

Лъжеш!

Руските орди трябва да се изгонят от всички световни организации, не само от спортните събития.

tonk11

Дали да се чуда от кого са критиките.

От целия свят! На хората вече им писна от тези азиатски диваци с техните тарикатлъци.

А на нас ни писна от луди "демократи" русофоби като тебе и скоро ще висите по дърветата. Че само така може да де изкорени "демокрацията" и соросоидството.

А американците защо ги допускат? Като за половината от тях видимо има химия.

Видимо е само за слепци като тебе!

Видимото е само, че най - добрия "демократ" е мъртвият демократ

Трябва да си силно тъп, за да вярваш, че само руснаците използват допинг. Тези постижения са немислими без помощни вещества. Спомням си как удобно чистач счупи рафта с пробите на американските атлети на миналата олимпиада. Половината се водят болни от астма, за да не им правят проблем за лекарство за насищане на кислород в кръвта . Очевидно и никога не си общувал с професионални спортисти. Тези резултати, независимо дали са на САЩ , Китай, Русия или горно нанадолно, са възможно с подходящата суплементация, и правилното изчистване. Добре до няколко години на всяка олимпиада гърмяха поне по трима американски лекоатлети. Например Марион Джоунс, Флорънс Грифит, Карл Люис и т.н. Не съм фен на руснаците, но в случая те не са по-различни от всички останали големи нации.