17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той отсъди дузпа, но след това превъртя ситуацията на видео в главата си. Осъзна че срещу говедата дузпи не се дават . Справка колко такива са отсъдени срещу тях за цял сезон ?

Ахахахаха. С такъв шеф какво искате от човека?

A хората инвестират милиони в системи по стадионите? Пък нашите герои имат стопкадър от поне 5 ъгъла

Влязохме в историята, нашите съдии били програмирани със системата ВАР в мозъка си.

Пуснал антенките и получил сигнал от Кораба - майка. Заеби.

а оранжево.

Няма по-оранжев от червеноармееца.

Да почнем да изнасяме съдии с ВАР в главата, за какво им е тази скъпа технология, нашичкия гледа, обаждат му се с инстукции и той се излага пред целия свят, но правилата са спазени.

Ха, ха. По-тъпо обяснение може да даде само някое говедо.

Само не чужди съдии, в никакъв случай. Нашите съдии са на ниво, с тях лесно се работи, те идеално разбират родния футбол, комуникативни са, гъвкави, отговарят на нашите изисквания, абе добри хора.

ЛЕле мале, ми те тия съдии кат роботи касетофон бре, превъртат, превъртат та се сетят кой колко пари е дал, па да има и назидание и на следващите дето ша дават

Първо в главата си пуснал на забавен кадър, после го пуснал още от три гледни точки, свързал се телепатично с Колина ( пресъздал е записа в главата си) .. и така с още трима видни съдии и е взел решението.

Черно тото не е имало , няма и няма и да има в България! Съдията безгрешен! Стадиона чуден! Футболистите звезди! Държава цвете! Всичко е точно , нема се плашим...

Той отсъди дузпа, но след това превъртя ситуацията на видео през ВАРПопов в главата си по поръчка на Шиши, Баце и БФС, и дружно решиха да спасят говедарника, държавния оБор от крайния квартал на София !!!

В България ВАР не ни трябва, при нас съдиите са с ВАР в главата. Уникални са в БФС.