Шефове в УЕФА коментираха случая "София", може да ни извадят от Евро 2020 като поучителен пример

Правителствата трябва да правят повече по темата с национализма и расизма по стадионите, каза Александър Чеферин

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Расизъм винаги ще има и той няма как да бъде премахнат. Това е един от основните проблеми на цивилизацията. Сега въпрос на интелигентност и възпитание е феновете да се сдържат и да не изразяват мнението си на глас.

Логично е да ни изхвърлят от УЕФА, а така също о от ЕС и НАТО, ние сме аборигени диваци и не заслужаваме нищо.

тия маймунски звуци не са към футболистите, а към техните пияни и надрусани фенове :)))

Това са глупостти. УЕФА и ФИФА са жалки крадци. Хайде 2022 в катар...

Няма да е голяма загуба. Време да се изкорени чалга културата в младото поколение. Като за начало игнорирайте Славчо Плевена и просташките ми маниери

Не може ли просто да ни изхвърлят от футбола за 20-30 години много добре ще ни се отрази...

КЪМ ВСИЧКИ КОИТО ОБИЧАТ ФУТБОЛА РАБОТИХ 12 ГОДИНИ В УЕФА ГРАД НИОН ЩВЕЙЦАРИЯ. ЗНАЙТЕ ЕДНО ВАЖНО НЕЩО, ЧЕ УЕФА Е ЕДНА СУПЕР ОРГАНИЗИРАНА МАФИЯ. ПРИТЕЖАВАМ МНОГО КОМПРОМЕТИРАЩИ ДАНИ КОИТО В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ БЪДАТ ПУБЛИКУВАНИ. ВСИЧКИ ФУТБОЛНИ ФЕДЕРАЦИЙ ЩЕ ПЛАМНАТ.

Европейски с..гани

Малко бой ядоха " рижавите " от руснаците във Франция!

Ние сме с две точки след 6 мача и нямаме шанс да се класираме. По спортен път нямаме шанс да се класираме.

3 точки, пич. :-)

Расисти са плитките просто инглези. Борис Джонсън следващия път да коментира тазгодишното убийство на българин на средна възраст от тамошен футболен хулиган, щото не бил инглез.

До цесекар! Понеже много триеш, кажи защо сега наричат българите " animals "? Кои в България по трибуните се кръстиха на " аnimals "???

Много точно, но не се кръстиха, а припознаха... :-)

И кво ?

А сега познайте от първия път защо в последните години се засили омразата към чернилките? Те били като госпожички, много са чувствителни. Ами забравих те ли изнасилвания та от мигранти, размирици от мигранти, убийства от мигранти, проблемите от циганите в България и Европа. Толкова ли ви е къса паметта. А обидите от Великобритания, че българите сме били прости, животни и мързеливи. Това според вас трябва ли да се мълчи? Къде е правителството, къде е външния министър да протестират?

Не, че сме някаква сила, дето се класира всяка година, но сега лъсва замисъла, който е подготвян и ние сме жертвеното агне...

Ситуацията изисква Президентът на Република България да издаде един указ с стил Енвер Ходжа , и забрани футбола , временно за 20-30 години !

И УЕФА са пълни мафиози

Ама ние така или иначе няма да се класираме. Да ни изхвърлят от СП 2022

Мании, ама много си тъп.

Поразмърдайте си мозъците малко. Пези лумпени са били платени. Кой има полза от цялата работа. Англичаните са мръсни копеленца. Познавам ги.

Ти си размърдай мозъка . Защо им трябва въобще да влизат в каквито и да е схеми заради един отбор който всеки го бие? Ами ако един от тези лумпени се разпее, че е бил подкупен както казваш?

Мисли, Владо, мисли. Англия я раздират, че техните фенове носят расизъм. Нашите 50 тъпака показаха тениска NO RACISM. Мислиш ли, че знаят какво е това.Платили са им по 50лв. Сега англичаните ще казват, че те нямат проблем - българите имат проблем. При тях всичко е идеално.

Не трябва ли ние да излезнем сами от УЕФА, докато успеем да създадем футбол? Нима отборът ни по крикет ходи на международни състезания? Вярвам, нашите играчи на крикет са на по-високо ниво от играчите ни на футбол.

Ама да попитам англичаните как разбраха, че "маймуна" се отнася за черните? Май нещо се имат за повече от черните? Кой от вас не е чул някоя майка да казва на детето си - "ей, маймуно" това расизъм ли е? Писна ми от двойните стандарти на колонизаторите!

Всъщност това е прехвърляне от болната на здравата глава. Истинските расисти са в Англия, защото феновете им мразят всички останали нации и затова където ходят се бият с домакините си. Въобразили са си, че са на кръстоносен поход.

Седмица преди мача изтече информация в медиите че се очакват провокации. Защо МВР не е сработило схема за ефективна превенция ? Не можем да се справим с 30-50 ултраси под чуждо влияние ли ?

щото не дработи и при трошенето на седалките на стадион славия. ей затва.

Само да припомня: англичаните бяха изгонени за 10 (десет) години от европейските футболни турнири, заради футболните им хулигани. Това се случи между 80-те и 90-те.

Бойко Бориcов - новият президент на БФC. Бойко е бил шеф на мутренcката CИК, на пожарната, на МВР, бил е кмет на Cофия, бил е миниcтър-предcедател. Време е да cтане и шеф на БФC.

Щом "може да ни извадят от Евро 2020" значи cме cи го заcлужили. Щом cме голямата работа и отправяме раcиcтки обиди и маймунcки звуци, запиcани и на камери и по тв - няма какво да направим,.

за да смятт че това е обида не към белите ами към черните значи те самите смятат ч белите не приличат на маймуни, което си е расистко

добре де защо ак оиздаваш звук на маймуна е расистко, защо това д ане е насочено към белите? това означава ли че тези които ни обвиняват в расизъм оприличават черните на маймуни...защото да издаваш звуци н амаймуна не би трябвало да еобидно освен ако някой не смята че черните имат прилии с маймуна

Перукана големия връзкар...оня ден рита, сърди се, днеска по нисък от тревата Голяма работа е перуката - иска да затрии футбола ни и оня простак Лечков

За Борисов който активно поддържа футбола в бяг, и самия той играе на аматьорски начало се очаква да направи повече в това отношение. Можело е да прати полицаи , камери. Въпреки че не е лично замесен, очакванията от него са по-високи от тези от Меркел например. Другото което се случва е че Евросъюза подтиска националните самочувствие и те се изливат във футболните срещи. Природата на човека го кара да се бори за ресурси, доминация,...и футбола остава поле за изява след като другите са затворени. Ако някой направи спорт където да се бият с тояги, той ще е най-популярния и футбола ще замре.

Да бе - Бориcов ни cтрои лично магиcтрали c негови лични cпеcтявания, Бориcов ни купува някакви изтребители, Бориcов cпира нелегалните емигранти cам на границата, Бориcов cам ни cтрои заводи, Бориcов cам лови нарко мутри и нарко дилъри, Бориcов cам бута къщи на циганcки нарко барони и циганcки телефонни измамници. Cега пък и Бориcов да ни праща полицаи на cтадиона.

трябва да излезем от фифа и да започнем да играем само американски футбол

Щели да ни вадят. Ние сами се вадим с резултати като снощния - 0:6.

Става ясно вече, защо перуката го принудиха да се разкара ...

Престанете да плюете англичаните. Видяхте ли тези няколко десетки изрода вчера как ни излагаха. Нали гледаме и други мачове. Къде го има това? Егати и народа сме! Всички са ни виновни , само ние не. Такъв срам не съм брал през живота си.

Стамболов, ти кога възкръсна ве?

Ако утре някой плати на 100 тъпака да направят тва на мач на Англия дали ще искат да ги изхвърлят от кой да е турнир? Размерът на проблема бил очевиден. Да очевидно е, че при нас почти не съществува такъв проблем, за разлика от ултрасите в някои определени държави, където нашите са направо самодейна група в сравнение с тях. Да не сме го измислили ние, от къде глегат - в други държави ги замерят с банани, и прочие и прочие - тука - някой бил чул незнам си какви звуци - което е пълен абсурд, да чуеш ти, някой точно, да издава някакви звуци, камо ли по чий точно адрес. Цял сектор трбява в синхрон да го прави това. Аз до сега не можах да намеря едно клипче, на което да се чуват тези "звуци". Има видимо единици, които правят определени поздрави. Платени провокатори 100%. Тия го подготвят тва активно мероприятие от месеци. Не знам каква им е схемата, но всичко смърдеше предварително и беше ясно, че ще има активно мероприятие. У нас този проблем е много много много по-малък от някои уж развити уж западни държави, ни ние сме удобна жертва. На умряло куче - нож вадят!

А къде бяха МВР - БФС - Държавата до сега

tonk11

А какво трябваше да направят? Я дай едно примерно решение? Как да спреш някой за когото не знаеш?

Супер ще е ако ни извадят по малко срам и мъка

Кво стана сега, нали се кипрехме със съседите да правим европейско, даже и 4 стадиона щеха да се строят, май ще е по-добре и тия да бутнем.

Говедата от ливадата показаха отново простотията си! Сшнята лавина показа същността си!

Трий пак, нещастник! Я помисли защо наричат сега българите " Animals"? Кои в България по трибуните се кръстиха на "Animals"?

"цесекар", ти ли си,къде развяваше знаме на "arsenal"?

Е, браво! С това ли измислиха да ни накажат??? За да може после Перуката да каже, че заради една малка група лумпени не сме се класирали на Евро 2020 през "Лигата на нациите":))) А, видиш ли, ако не бяха те, щяхме да се класираме и да мачкаме наред - то франсета, дойчовци и разните му там ингилизи:)))

Намерил се кой... Руснаците наричат маймуна всеки чужденец който не е рус. Хеле пък черните жална им майка. Всички са повече или по малко расисти просто се прикриват повече или по малко добре. А пък англичаните редовно наричат рахиим стърлинг маймуна. Защо няма наказания а?

А членски внос ще плащаме ли още? Или тези ще ни извадят, но ще плащаме членски внос? А може ли да ходят на майната си?

По-добре да ни извадят! Тъкмо няма да се срамувам от играта на нашия "dream team". Като ни извадят и 2021 година, когато говоря за "вече миналата" 2020 година, съвсем спокойно мога да кажа "България не спечели, не постигна абсолютно нищо, защото не ни дадоха да участваме". А иначе трябва да кажа, "нашите тотално се насраха, както всеки път през последните има, няма 20 години"

И като ни извадят, кой ще е на последно място?

Ми, англичаните излизат от 01.11.2019 година от Европейския съюз, защото не са расисти, но не искат да приемат мигранти и да плащат за тях. Питам , ако англичаните се класират за Европейското 2020 година, ще им дадат ли визи за да могат да участват???

Правителствата да правели повече, хайде и тука се издъни вождът, така е като назначава президенти на отборите, позвъни им и съгласни на втората минута. От всичко разбира, особено от футбол, че и никой не смее да му спаси дузпите, точно англичаните даваха клипове с дузпите му, като се беше наканил да става футболист на годината, сравняваха го с Бербатов, защото смяташе че е по-добър от него.

Споко, взели сме мерки да не се класираме!

Голям праз! Само да не ни глобяват, да има да поканим Цеца, Лепа Брена, Миле Китич, ще си направим грандиозен чалга купон с бира и плескавици...И без тва Европейското е много тъпо, също като Евровизията - не си струва! По-добре е да се включим за Копа Америка, а Локото ще ги пратим на Копа Либертадорес!

Щели да ни извадят. Та нас и господ не може да ни вкара.

хаххахаха ++++++++++++

Ще е правилно! Нито като качество, нито като държание имаме право да участваме! И стига все някой друг да ни е виновен. Вместо да играем мъжки футбол на терена и да се бием за честа си, от трибуните някакви мърши с черни качулки, или други бабаити с голи шкембета псуват и дивеят като истински диваци. То в Африка имат къде по-нормално държание на такъв спортен празник. Хората отиват със семействата си да изживеят позитивни емоции, докато в България стадиона е зрелище на омраза, агресивност. А всъщност и извън стадионът, човешките взаимоотношения в Бг се свеждат до омраза, диващина, нула толерантност, за любов и уважение дори и дума не може да става!

По-голямо наказание ще е да ни поканат да отидем незвисимо от резултатите на отбора:))) Да ни разнасят като куцо пиле домат!!!