Коментари - Шест години по-късно, Григор Димитров отново ще бъде в топ 10 на тениса | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изкефих се много на страхотния тенис днес. Радвам се за това че името на България е по водещите световни новини с нещо позитивно. Това е изключително рядък случай. Същевременно ме боли, че изгубих 25 кинта от залозите ми за полуфиналите, защото почти всички комбинации заложих на победа на Зверев. Надеждата ми е в един залог отпреди седмица който все още е печеливш. Синер трябва да вземе титлата утре и ще завърша кумулативно с 55 евро печалба от този турнир.

Боли ме оя дали ще "спечелиш" или "загубиш" 55 еврака, пичагино. Пристрастяването към хазарт/залози е болестно състояние, а дано го разбереш някой ден това ;)

Всичко това само да се изложи на финала. Такъв е българският манталитет.

Григорета играе защото от 3 месеца ми плаща ... да го шибам анално !! Ако не съм аз ... кой ли щеше да се навие да ебе космато дупе ?? Иначе Дришо е най-големия боклук и некадърник , щом като само след анални мушки почва да играе ...

Не е добре да описваш майка си така другарю

Себе си описва.

Напук на всички пишман разбирачи в България и по света, които го отписваха за големия тенис от 2018-та насам. Затваря им устите и то много успешно

Е как само 10 коментара. Григоре не плащаш така както Путкин плаща. Засрами се ! А сега сериозно. Наслаждавайте се на Григор защото след него мрак. Надали ще видим скоро българин в топ 100 в близките години. Гришо заигра страхотно, само месец след като се раздели с поредната си приятелка и се фокусира върху тениса. Продължавай Григор да ни радваш и топ 5 не е непостижима цел.

Хейтърите са гледали мача, чакайки трепетно да падне и още не са се събудили ахахахахах

Дано си е взел поука от преди и продължи да побеждава на корта, а не в чаршафите. Иначе респект за чаршафите, кои мъж не би му завидял, но той е тенисист и има потенциал. Дано дръпне още напред, с после ще продължи и там където е явно много добър.

Няма спор, че в чершафите е добър , щом Серена беше дошла да го гледа. Явно още и държи влага след толкова години :).

Абе и тя лъже като млада сиганка, нали обяснявше как била девствена, преди да се омъжи и има дете. Ама черна да се връща така при бял, значи добре я е оправял с третия крак :)))))

Гришо е велик !!!!!!!!!!!

Браво Григор..! Няма какво друго да се каже...ако подеби и Янек Синер е страхотно

Невероятен !! Гледайте сами и се уверете в думите ми - " Григор Димитров ЛУДИ Реакции срещу Александър Зверев | Маями 2024 г"...Този репортаж е гледан от над 1,5 млн.души само за няколко часа. Сега е момента в тази отлична форма в която е Григор да вземе и финала срещу Синер !!! Дано....!!

е най-добрият посланик на България по света. Единствената добра причина хората да чуят за България. Браво Гришо! Не ме блокирай, лузър завистлив!

Защо не направиш харакири за да не мъчиш! Щом на такава победа не можеш да се зарадваш явно си яко изтрещял!

Гришо -премиер щом друите не искат.

Еее, бил там некой си Алкарас, некой си Зверев, голема работа ! Защо не бие Джокович, Федерер, Агаси, Сампрас и други. И некакво турнирче в Маями. А бе защо не дойдеш да играеш за България в баш турнирите срещу Виетнам, Северна Корея или Бангладеш. Това у Маями кой го знае. И друго - за 10 дена - половин милион долара ! От къде на къде ? Да даде половината на България. Ние като ни дадат социалните помощи за 10 дена ги изпиеме в кръчмата, а тоя парите не си знае.

Не те ли е срам бе...баш българин си ..

Ми иди и ти да играеш бе тъпунгер!

С кого да играе за купа Дейвис? Не виждаш ли, че останалите тенисисти са като инвалиди с тенис ракета. Те не стават за големия спорт, затова и ще завиждат на Григор Димитров за успехите му.

Прост баш делянин

Нещо не ти разбират иронията:) Мачкай Гришо!

Още при Агаси и Сампрас схванах иронията, но много не са могли. Колеги, хейтърите ги няма тук. Те и тенис не гледат, само следят заглавията да дойдат да повръщат. Нека се зарадваме на спокойствие на Григор, докато им мине тремора.