Синът на Армен Назарян стана европейски шампион

Двойният олимпийски шампион пожела същите успехи за сина си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези треньори при класиците,от деца до мъже не носят никакви медали,как ги държат още там незнам.Или има МАФИЯ,може би бандата на кумците,Х. Маринов,Гергов,дали пърдят във едно гърне???Дали Гришата каквото каже това става???Дали има покриване на средства от този голям бюджет???Това са въпроси много интересни.НИКОГА НЯМА ДА ИМА БОРБА,АКО ПРОДЪЛЖАВА ТАЗИ СХЕМА.ТРЯБВА СМЯНЯ НА РЪКОВОДСТВОТО-НЕЗАБАВНО.

Това на финала със азера ако му казвате победа,незнам къде трябва да се крием,защото мене ме е СРАМ.Предвиждам последно хубаво представяне на Едмонд Назарян.Другия път ще ги гледат под лупа,и ще бъдат подготвени.Саламджийските котета ще гледат,като пръднали.Ибриците няма да минават.

ГОЛЯМ СПОРТИСТ,НО КАТО ТРЕНИОР НИКАК НЕ МУ ВЪРВИ.ЗАЩО НЕ СЛОЖАТ НЯКОИ ДРУГ ??? ЗАЩО ИЗГОНИХА СТОЯН ДОБРЕВ,ТОИ НАПРАВИ ОЛИМПИИСКИ ШАМПИОН ЗА СЪРБИЯ,А НИЕ ГО ГОНИМ ОТ БЪЛГАРИЯ. ДОБРЕ 4Е БИСЕР ГЕОРГИЕВ ГО ОТСРАМИ.ТОИ НЯМА КАКВО ДА ГОНИ,ПОСТИГНАЛ Е ВЪРХА И НИКОГА НЯМА ДА Е ДОБЪР ТРЕНИОР.ВСЕКИ КАЗВА 4Е Е СЛАБ ТРЕНИОР,НО НИЩО НЕ СЕ СЛУ4ВА,НИКОИ НЕ МУ ГО КАЗВА,ГЛЕДАТ МУ СИИРА НО ДО КОГА.БОРБАТА СТИГНА ДЪНОТО.

защото има мафия

СМЯНА

Браво на детето и на баща му!

Синът поне научил ли е Български език или като тате кара на руско-български!?

Много важно...Вие като сте научил български език, да не би да носите медали за България?

А ти какви езици знаеш и на какво ниво? И какво освен това си постигнал за страната си? Аман от комплексирани дебили в България!

свински,телешки и кокоши хахахаха

Браво на детето и на баща му! Тези новини трябва да се въртят в телевизионните емисии, не само в интернет и да се споделят с обществото, за вдъхват надежда и усмивки! Успех на момчето! Да задмине баща си по успех и по слава!