17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очаквах нещо по-добро и от Левски, и от ЦСКА, но май токова си могат. Слаби, слаби, та дрънкат. Не знам какво са правили по време на предсезонната подготовка, особено пък ашладисаният Литекс, който я водеше и с всичките си нови попълнения. Просто съперниците им бяха още по-слаби (макар че като игра в повечето случаи се опитваха по-правилно тактически да реагират, особено в атака - бързо, резко, напред към противниковата врата, с малко отигравания и с опит за завършващ удар). Единствено Лудогорец се опитваше да прави нещо по-смислено, но се видя и с просто око, че отстъпват по доста на унгарците, както и маналата година. Което не е за учудване - унгарският футбол за момента е по-напред от нашия. Факт! Дано направят нещо и поне някой от четирите отбора да се класира за групите на турнира, но с такава игра подобно нещо ще е цяло чудо!

Тия говеда всяка година едно също. Бият един , два мача и се почват едни оди , едни възхвали, едни купи, едни титли, до като не дойде мача с Черно Море. После пак се почват едни оправдания, доноси, жалби, мърморене, калъфки и т.н. Всяка година едно и също. И тая няма да е нещо по-различно. Пак много са си повярвали. Пак , до мача с Черно Море.

Оранжевата сган отново газ пикае. Другата седмица - пак. Все така да ви е!

Като си анти ГМО какво ще кажеш за Динамо-Спортист-Спартак?

Че една ГМО партия, създала един ГМО отбор, после умрял и друг ГМО отбор взел неговото име, ни е лепнала тези имена.

Много "солиден " - с един случаен гол и хаотична игра . Беше до тук !

Почва резила , кипърците нива над румборак, говеда ще заорат!

Левски с фанелки на Национална Лотария-ой !само ЦСКА

На български се пише - фланелки...Да нямаш в предвид "само Литекс" ?

Не бе,искал е да напише само Кърпачев

подготвят говедата за съдийска подкрепа на Ивайло. Защото и миналата година Етър бе жестоко ощетен и в двата мача срещу говедата. И в неделя пак се очаква съдийска секира срещу болярите.

Много идиоти на тоя свят и всички са чорбари-тъпунгери...

Много слаб Левски и още по-слаб Ружомберок. Кипърците ще отстранят говедата без проблем.

Ле ле, те ..........а у капацитету

Вадуц са класа над Ружомберок.

DIRa не ги лъжете,че вървят напред.Бяха до тук.

Радвайте се левскари,че това е последната ви радост с един слаб съперник.

Само Левски!

На 18 юли 1837 година е роден най-великият Българин! Само Левски

а на 19 февруари 1873 година е умрял. мир на праха му!

Всъщност е обесен на 18 февруари. Само за статистиката.

За да го има Васил Кунчев преди него е имало много други. Това ще вече, че колкото и велик да е той има десетки по-велики. А образът му е такъв, защото ги имаше "омразните" колуняги, които го създадоха такъв какъвто е (като образ в съзнанието). Най-великият българин е Кубрат, защото създава тази държава през 632 година и всички велики българи след него са само негови чеда.

Комунистите не са създали нищо! Те унищожиха гроба на Левски в църквата Света Петка Самарджийска, за да няма култ към него, култа трябваше да е към партията, нали така! Кубрат разбира се е велик, но той създава една от държавите ни, а Български държави е имало доста по-рано.

На тази дата всеки Българин трябва да е Левскар! Само Левски!

Само ЛЕВСКИ!

Левски е религия, Левски е България !

Синята Лавина мачка...

Само Левски!!!

Победа задължително, всяка точка е с цената на ЗЛАТО, защото дори и да не успеят да се класират за групите сега , догодина ще са с по добър коефицент в Евротурнирите (ШЛ, ЛЕ) ! А вдигнат ли си пак коефицента ще имат по лесни съперници и влизането в каквито и да е групи ще стане като детска игра !

Даже и срещу Вадуц ли ще е като детска игра ???

Дори не знам Литекс с кой е играл в ЛЕ, че да ви се подиграва човек ... толкова сте незначителни в футболната история на България ! Едно време тия дето им взехте името, падаха от Мура и тем подобни грандове :) !

САМО ЛЕВСКИ ! ! !

Луевски-Румборак

Айде Ружи, опраскайте Лесна!

Благодаря сине. Сега слизам от майка ти Лесна