"Синя България" с остри въпроси към Спас Русев

Организацията призовава за структурни промени в клуба

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Плащам над $ 87 на час, работейки от дома с 2 деца у дома. Никога не съм мислила, че ще мога да го направя, но най-добрият ми приятел печели над 10 хил. На месец, правейки това и тя ме убеди да опитам. Потенциалът с това е безкраен. Ето какво правя.........>>>>> www.Trade46.Com

Малоумно изявление на малоумни дебили! Като са толкова отворени, да закупят мажоритарния пакет акции, да изнвестират колкото е необходимо в отбора и да се разпореждат колкото и както им се харесва! Ама нито имат акъл, нито парите за това! Иначе са добри да дават съвети как да се разпределят чуждите пари! Като всеки неуспял нашенец, впрочем.

Отбора на Пеевски

ЛеФски най-слабия отбор в света... Много ми е странно, че има фенове изобщо :) :) :) жалко, че са си лепна ли името на Апостола

Каква синя България!?!?!? Този спортен клуб е утайка та на обществото, скрили се зад името на един от най-великите българи. 99%от привържениците са наркомани, злобни типове и псуващи всичко българско и българите...! Сменете името на този клуб! Важно е!!!

Доста по-късно неговият шеф в АЧП Петко Симеонов ще признае пред медиите: „Спас Русев беше невзрачен шофьор от УБО и возеше др. Стоян Марков, най – младият член на Политбюро. След 10 ноември, Стоян Марков се покри в Лондон, а Спас премина в СДС не без помощта на др. Андрей Луканов. Събираше дарения и направи добро впечатление на Ръководството. Убедихме Желю да издигнем Спас Русев в Агенцията за чуждестранна помощ. Получи се и започнахме да получаваме дарения за стотици милиони, в стоки и продукти. Населението беше гладно, от чужбина идеха ТИР-ове с масло, изкуствено мляко и месни консерви. Отделно се получаваха крупни чекове. На Русев му се регистрира фирма и Стоян Марков започна да го консултира. Така с парите на народа и за народа Спас Русев забогатя, уреди някои дългове на княз Кирил Преславски и така се приближи до Симеон. После започна да контактува с юпитата, финансира кампанията на НДСВ и стана сив кардинал”.