17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Северна Македония срещу Турция ще е финалът на европейското! Северняците ще водят с 3-0 с хеттрик на Пандев, обаче преди края на мач в Баку над стадиона ще минат турски и азерски дронове, ще изтрепят целия отбор на макетата, Турция ще спечели титлата шапион на Европа, Азия и Анадола, а Ердоган като бивш футболист ще вдигне купата.

Nai slabiq otbor e na evropeiskoto sa turciq

Според октопода ВАР, шампион ще бъде Италия.

Класират се 4 отбора заели трето място в групата.. КАПИШ.

Мдааа

Турците реално също са отпаднали, трябва да се случи чудо, че с евентуални 3 точки да са от 2-та най-добри 3 отбора и да имат по-добра голова разлика. В "групата на смъртта" Португалия като нищо е аут. Франция ще се бори за първото място и не ми се вярва Португалия да издържи, като 3-те им точки няма да стигнат. Ако обаче някак победят Франция и на французите място не е толкова сигурно с 4 точки, защото няма да имат положителна голова разлика. Германия сами си решават съдбата с унгарците. Испания задължително трябва да победи. Трето равенство е почти сигурно аут. Преди Португалия взимат титлата след сумати равенства, но там в другият поток се избиха. На предното европейско Испания падна от Италия. Италия падна от Германия. Германия падна от Франция. И на финал Франция падна от Португалия. Това че са в последна група и струпани сега тези отбори и в предна Испания, може да е доста зле за тях и с ден по-малко почивка между мачове. Италия в това отношение е най-облагодетелствана.

България се очаква да застане под номер 1 в световната ранглиста на УЕФА по футбол ако изпълни две условия : - да продължи да няма правителство в продължение на поне 500 дни. и - да се възстановят всички детско-юношески школи по футбол във варианта като брой и материална база от вида им от преди 1989 г. ДАВАМ за пример една малка Европейска държава (4 пъти по малка по територия от България и с население приблизително колкото нас) Това е Белгия. Те преди няколко години нямаха правителство в продължение на 500 дни и след това станаха номер едно в света и си стоят там на тази позиция вече доста дълго време.

Най слаби били С.Македония, я да спретнат един мач с България да видим кой е по слаб :)))

Македония е по-слаба. Класираха се на това първенство не с квалификации а като подарък от регламента. Не си личи колко са слаби, защото са в една от най-слабите групи с друг посредствен отбор като Австрия и средняци като Украйна.

Северна Македония са по-слаби от нашите, класираха се заради тъпия регламент

E kak така Северна Македония на последно място. Днес Зоран Заев се очаква да разговаря лично с главния представител на УЕФА за да разреши спора аджеба : Преминава ли Северна Македония предварителните групите и продължава нататък или ДА.

Интересно първенство до момента, дано продължи така. Белгия играят най-добре според мен, разочарованието на турнира е Испания към този момент. На който не му харесва да не гледа!

За мен Испания бе фаворит. Франция е лесният фаворит. Но Испания показа 2 неща, че точно като в контролата с Португалия, пропуска положения и не вкарва, като нямат голаджия. А пресата им на моментално нападане на играча с топка, като срещу Германия 6:0, не могат да издържат цял мач, ако резултата не е положителен за тях. С оглед на това, че първи играят Италия, това значи повече почивка и по-малка умора и липса на сбиване на силни отбори, като в последната група. Не залагам толкова на отбори без традиции. От там и на Белгия и на Англия, нищо че са в добра форма.

За пръв път чета статия с толкова много правописни грешки.

Ученик от 3 клас щеше да напише по добре :)))

Време е датчаните да освободят ушанките от Европейското

И ниска посещаемост.

"Това са съседите от Северна Македония, което едва ли изненадва някого, защото македонците бяха и на хартия най-скромният тим на шампионата. " ХАХАХАХА ХАХАХАХАХА АМА МНОО ТЪПОТИЯ И ТЕЗ ЗЕМИ ВЕ. АВЕ ЖУРНАЛЮГА ТЪПИ ТЕ ПОНЕ СТИГНАХА ДО ТАМ, АТИ ДЕБИЛОИДА ОБЯСНИ - КЪДЕ СА НАГИТЕ НАЦИОНАЛИ ВЕ? ХАХАХАХА ТЪПА СГАН ВЕ...

Тъпир, прочети регламента и ще разбереш защо се касираха.

Такова безинтересно първенство не съм гледал. Слаби отбори, слаби мачове. Ниска резултатност.

Ами то,май от днес започва.

Много си е интересно първенството до момента, почти няма слаб мач. Като не ти харесва не го гледай

Не съм сигурен, но ги слагаме 45-50 държави. Играят 24 отбора. Виж да речем някое европейско преди деведесета година. Осем отбора. Клалификациите са били война. Остават най-заслужилите и директно влизат в боя.

Без да омаловажавам първенствата преди и след, за мен двете най-силни досега остават тези от 1996 и 2000 - и двете бяха с 16 отбора, ако не се лъжа. Просто тези двете са оставили най-силен отпечатък в съзнанието ми като качества на отборите, битки по терена, голове, драми и пр. Онези години бяха всъщност може би и последните "златни" години на футбола, преди парите рязко да започнат да опорочават всичко в него.

Най-силни за мен бяха Евро 88 и Евро 80.

Не си прав, ако са 50 държави ще има много слаби отбори