17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напускай и ги остави да се осерат.НЯМА на света треньор който да няма място в титулярният си състав за Роналдо или Меси,аман от пишман експерти.Намърда се в лесният поток и се прави на разбирач,ако до сега се беше провалил с Роналдо в състава щеше ли някой да го критикува,че му е дал титулярно място в отбора.

Нарцисизма граници не знае. Сигурно е луднал, че заместникът му вкара тройка.

А като са били само двамата, вестникът от къде знае за срещата, и за какво са си говорили?

Винаги има трети.

Добър играч, човек боклук. Така става когато им се дават измислени суми и някакви безполезни фенчета ги смятат за богове.

Никога не съм му бил фен , но това че е по бърз и от скоклив от много млади футболисти , даже и ма тази възраст си е факт . Пет пъти златна топка . Ами то само това е достатъчно да осъзнаят другите , защо има самочувствие . Различен е .

Ако Роналдо напусне отбора, Португалия може да стане световен шампион.

Ако напусне, Португалия ще станат световни шампиони :-))

Да напуска и да се присъединява към гей парада ..... Отваратителен дрислак , който петни името на ФЕНОМЕНА ..... единствения и неповторим !

Самовлюбено, разглезено егоистче. Треньорът ще направи грешка ако отново го пусне титуляр.

Треньора ще направи грешка, ако го пусне изобщо...

Велик е, но годинките си казват думата. CR37 бледо копие на CR7.

Нивга не е късно да станеш за резил... Пък то се и видя - без тази застаряваща примадона играят по добре. Бива самочувствие, ама пък чак толкоз...

Много се съмнявам това да е истина. Роналдо е професионалист, дал е много на Португалия. От един мач не могат да се правят генерални заключения. Португалия са добър отбор и с малко късмет могат да стигнат до края. Роналдо е доказан футболист и голмайстор. По-добре е да го имам в отбора си отколкото да го нямам, ало стане напечено.

Професионалист казваш, много беше "професионално" интервюто му в Манчестър... На маймуна се направи да вземе милионите на арабелите.

Не е лесно човек да си признае, че напредва с годините. Явно при егоцентриците това е направо болезнено. Роналдо е велик играч, но вече трябва да се замисля за оттегляне, за да може да го направи с достойнство и да си остане легенда. Реши ли да го играе до последно примадона ще се изс.ре на всичко, което е градил до момента и всички ще го запомнят с финалните му изпълнения. И другия велик Меси можеше да стане легенда, но се продаде за пари на ПСЖ и отиде в миманса.

Роналдо се оттегли! В Саудитска Арабия! Срещу некви пари ... Пенсионна осигуровка май ;-)

Да го запознаят с Диана Димитрова.

Глупаво е, ако наистина плаши. Видя се, че младите лъвчета могат и без него.