Коментари - "Славия" победи "Левски" за пети път в рамките на година и половина | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евро идиотите са на абонамент при Славия - за загуби. И какво се чудят? (евро идиотите). Да си спомнят на кое място в класирането завършиха миналата година. Тая година, да е направена някаква "актуализация" в отбора" ? Май, не. Какви надежди имат тогава?

Насо, закривай кочината и почвай строеж на мол

И като паднат, сутринта на строежа да бъркат бетон

Е, как да закрие кочината. Нали е главният свинар.

ВИДЯХМЕ ГИ И ...СВИНЧОЦИТЕ ....ПРЕДИ 3 ДНИ .

Поздравление и за двата отбора,че заложиха на български футболисти.

То пък едни футболисти

Браво на Славия! Много добър мач направиха! И финансово спечелих от този мач, защото се доверих на прогнозите на този сайт, който е много успешен: http://prognozi.free.bg

Тия лефски не са ли 3та група?

Бялата лавина през "Герена" пак премина!

Кеф,кеф,кеф . Левски пада и ми е кеф. Герена е кенеф. И ние ще серем там със кеф. Кеф,кеф,кеф.

И Левски играят слабо като ЦСКА.Добре беше ако почнат да гледат как играе Лудогорец за се научат на футбол.Аз не съм от Лудогорец,но ме кефят как играят.Поздравление към Левски,че играят с повече българи.

Лефски станаха абонати на Славия и Венци Стефанов. Няма ли да ги закриват вече!

Тия от Слабия редовно си млатят Гоевдарнико, шом и те го правят закривай и давай на Джизъса земята на Гейрена да прави МОЛ

Кенефски станаха абонати на Венци Стефанов, редовно почнаха да си ги клатят

Смешник жалък микренски

ТРЯБВА да ЗАБРАНЯТ на публиката да ВИКА и да вдига ШУМ по време на мачове.. Само се настройват зрителите едни срещу други... От тия мачове, България НЯМА полза.. Футбола е както Цирка, театъра и киното... На тия мачове, само се ХАРЧАТ пари... Обаче, за да имаш пари, някой трябва да ПРОИЗВЕЖДА нещо и да го продаде.. Имаме полза, ако някой произвежда стоки- например Кашкавал Витоша или друга софийска фирма...

С млади български момчета и Велика публика, Левски ще пребъде! Само ЛЕВСКИ!

Левски ще пребъде, ама ФК Левски София, ако се спазваха законите на България и разпоредбите на УЕФА, отдавна трябваше да е в миналото. Поне по отношение на сегашния си статут на професионален клуб.

Само български момчета в говедарника, защото няма парички да си купят чужденци, иначе щяха да имат само 1-2 българи за цвят!

Ако Левски продължават с тези резултати - Наско да не го видим като Стойкас оня ден.

Левски има сърцата публика, сърцато управление и истински български футболисти! Не бъркай продажната сган от Микре!!! Двете са различни вселени, пардон, едното е клоака.

Същата тази синя публика съблече треньора си, с Наско Сираков до него. Истината е - каквато червената публика, такава и синята. Има и свестни хора, има и наркомани.

Съблече някакъв, който никога не е имал нещо общо и също така никога няма да има нещо общо с Левски!!! Чест се нарича това!!!

Красота! Говеждата мъка няма край!

Смешник! Нямаш си отбор ли вече, че коментираш Левски!!! Клета продажно-припознаваческа сган!!!

Поне са наши момчета... Да играят.

Насо гъзо ще поеме дясно круше и един у мадатя .