Славният Нотингам Форест тръгна на бунт срещу Висшата лига и съзря конспирация

Клубът протестира, след като рефер не отсъди три дузпи в пряк мач за оцеляване

Обратно в новината

Коментари - Славният Нотингам Форест тръгна на бунт срещу Висшата лига и съзря конспирация | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За това ги бихме "Карамелите" с 6:0 ..По времето на Тухел като треньор в Челси бяхме в подем и някак си загубихме от тях с 1:0..Абсолютно уговорен мач между Челси и треньора им супер Франки !!!

С всеки изминат ден се показват доказателства, че светът е затънал в корупция! Политическа, финансова, военна и т. н В събота и неделя на мачовете на Ман Сити, и Ман Юн също имаше странни решения, който обърнаха резултатите на 360! Явно няма методи и оръжия за борба с корупцията! Парица - царица, или както казват старите хора - ако си беден, и отзад да те онодят, пак ти е малко

Ха добро утро. Тези откриха топлата вода. Очевидно във висшата лига резултатите се манипулират в полза на определени отбори а други се режат поголовно. Всички видяхме как редовен гол се отменя защото от ВАР не разбрали какво е отсъдил съдията, как се играе хандбал в наказателното поле, как едно и също нарушение за едни е червен картон а за други нищо. Нужно ли е да казвам че Сити ужким се разследват за 107 нарушения на финансовият феърплей вече няколко години и нищо не им се случва. Други отбори за ужким едно нарушение, веднага биват наказвани с цялата възможна строгост.