17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Расизъм в най-чист вид, гарниран с геноцит, скрит зад популистични лозунги!!!

Колко прости българи има в тоя сайт.... продължавайте в същия дух.. така само показвате какви олигофрени сте

В тубата Orlando Riva Sound (ORS) - Indian Reservation 1979

А някой да е питал самите индианци?

Не разбирам защо Индианците да е обидно за някого, има сериозно залитане, не е сигурно че отричането на всичко и търсенето на компенсации от следващите поколения има позитивен резултат. В момента в Южна Африка се разпада и е сериозен пример за това какво става когато се наруши баланса в една система.

Да се казват Геноцидис

пидал е хубава дума индианец, негро е лоша тука у Америка нищо не пише за жълтур

Мамка му ,тази "толерантност" ,направи "толерантните" ..."джендъри" ...!!!!!!!!!? Историята е това :Силният завладява ,слабия...!!! Турция дали ще ни се "извини"....!?!? И....кога....!?!?!? Когато подражаваш на червеите ,СТАВАШ червей...... Бъдещето е на можещия силен...!!!

Абе кви джендъри пак ви гонят вас бе. Егати изкукуригалата нация сте.. Променят името на Гардиънс(защитниците)… къде чухте вие джендъри… явно само това ви се върти в главата понеже вие сте джендърите а?

Бъдещият флаг на образованието "САЩ" е черно ,жълто ,кърваво червено ...... Абе ,просто САЩ..... няма да има....!!!!!! ........ "Волът като рие ,на гърба му пада " ....!?!? Кой още вярва в САЩ ....!?!?!?

Боже...лицемерие ...отврат...!!?? Все едно ние (българите) да се извиняваме на някакви си "траки" ,"славяни" .......... "Който се извинява ,сам се обвинява "... Всичко е ,проява на отчаян опит да се спечелят "избиратели" !?! Лицемерие ,подлост ,коварство !!!!!!! САЩ сами се зариват ... Отчаян опит да се задържи "елитът".... Резултатът: Сбогом,сбогом курви...!!!!!