Коментари - След червен картон, линейка и отменена дузпа: ЦСКА на бараж, Черно море в Европа | Корнер.dir.bg

Коментари - След червен картон, линейка и отменена дузпа: ЦСКА на бараж, Черно море в Европа | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 11

Очертава се бараж ЦСКА - ЦСКА 1948. Ще е интересен.

Я какво виждат очите ми...Тирето пак са го лупали.

Беше ясно, лягане на Лудогорец срещу Черно море, след това, съдиите в София си знаят работата - не дадена дузпа, червен картон и тн. Важното е, да бъдат затруднени максимално за Европа.... Затова в България, футбол няма да има!

ти наблъскали. Просто ТЪПИТЕ българи не искат да се оправи футбола в България

се правим на ударени, че Гонзо не беше с черно море още преди да го набутат шеф на БФС Все едно не знаем, че всички които застанат на чело на БФС не са продукт на скапаното СО СПартак София (ЛеФски)

кога ЛеФски 1914 (оригинално име СО Спартак София) ще си платят всичко на държавата. Значи ЦСКА ги махнаха за 1,5 млн, но ЛеФски (оригинално име СО Спартак София) ги държат още?

Нищо ново. Отново синьо рязане! Дет съ вика - ашконсум!

Честит двоен празник! На буквите и на “Левски”- става днес на 110 години. Основан е в местноста “Могилката” в градинката на НДК сега!

Идеята за създаването на отбора датира от 1911, когато група ученици в района на улиците Витошка, Скобелев и Патриарх Евтимий се събират и играят футбол за удоволствие. В началото новият не официално регистриран клуб получава името "Шестия клуб" тъй като вече има създадени пет други - "Футбол клуб", "Клуб футбол", "Ботев", "Раковски" и "Развитие". Плановете за регистрацията на клуба се провалят заради започналите по това време Балканска и Междусъюзническа война. Все пак на 24-ти май 1914 мечтата на младежите е осъществена - създаден е Спортен футболен клуб "Левски" Учредителното събрание се състояло в местността "Могилката. Цветовете на отбора първоначално са червено-жълти райета(фланелки) и черни гащета. Екипите са закупени от съседна Румъния и са официални екипи на "Левски" до 1920 година

Левски постепенно си плаща дълговете към държавата и общината и ще си ги изплати всичките. Докато ГГ фалира дружеството ЦСКА, прекръсти Литекс на ЦСКА-София и така голяма част от дълговете останаха за наша сметка. Това с подкрепата на тогавашния спортен министър, зад която стоеше ББ.