17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както един колега по-долу написа-това състезание е направено за масов спорт и удоволствие. Орангутаните обикалят Европа за да приберат някакви кинти. Да си стоят в Африка и да бягат пред лъвовете и носорозите.

Колко е наградтия фонд на маратона?

Коронката от секъде.

Кви са тия африкански ДЯВОЛ- маймуни на маратон в Варна ???? Кой е пуснал маймуните да ЗАРАЗЯВАТ нас, българите с ВИРУСИ и да ни КРАДАТ партие и работата ??? Боклук Борисов ли е предателя ??? Или кмета на Варна, от партията на Борисов ??? Трябват бой и куршуми и за Борисов и за неговите кметове.. Да си слагат АРАБСКИ маски и да бягат към Африка, както бягаше Веска Медждиева.

не си много умен нали?

Това е безсмислено състезание, само разходи без никаква полза, смъртният случай няма да коментирам, косвено показва, че и самата организация не е на ниво. Днес е неделя всички хора излизат на разходка в Морската градина, но греда. Станчовата алея е затворена, пред х. Ч. Море не едното а двете платна бяха затворени, масата от хора беше вкарана в един коридор, от 3 м. при тази опасна ковид ситуация. Пълно безумие.

Тия черни шебеци са го превърнали в провесия това да идват специално за маратоните и да обират наградите. А това не е маратон за професионалисти. Защо пускат маймумяците - да ходят да се надбягват с лъвовете!

Има си такива случаи. Иначе могат да го преброят в починалите констатирани с ковид-19. Можеха да броят и починалите ваксинира, ама не смеят да изнасят.

Само Ковид може да е. Няма начин да е инфаркт.

"Мъжът е починал внезапно, като най-вероятната причина за смъртта му е инфаркт." Нека позная! Бил е ваксиниран с Пфайзер преди 1 до 3 месеца?

Както докторите казват До 50 бягаш за здраве , след 50 бягаш за инфаркт.

Жалко за човека. Дано близките пу преодолеят по-леко болката. Някак си след подобно събитие да обърнеш темата на спортен репортаж не е уместно. Но е честа практика в България.

Дори и хората, които активно спортуват не са предпазени от такива неща. Всъшност някои спортове особено, ако се практикуват неправилно доста изхабяват тялото.

Така е... но пак е много по-добре спорт отколкото 2мазни пържоли и 3ракии.