17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти Ноле, ти си голям, мисля си, че няма да се притесниш от първобитниците и може да си пееш това което ти е на душата.

Не обичам сърбите, но мразим албанците...

Джоко е велик, пък ония - изроди. От най-долните и мръсните.

има статия Косовска битка - хвърлете й едно око. 15 юни 1839 година. Трябва да хванат мръсниците с тия заплахи - и директно в затвора.

Нема да пипате Джоко - той е българин. А скочихте, а се вкючихме в мелето!:)

Македонец е

Косово не част от Сърбия днес защото в Кремъл беше Елцин, а не Путин и Лавров.

Навярно помните, че през лятото на 2018, двама "швейцарски" футболисти, всъщност косовски-албански емигранти бяха наказани защото направиха жестове след попаденията си, които кореспондират на албанския национализъм. Джака събра дланите си в имитация на разперен орел, докато Шакири имитира двуглавата птица, която е изобразена на флага на Албания. Президентът на Косово Хашим Тачи защити като емоционален, а не политически жеста, с който двама швейцарски футболисти от албански произход. Не виждам разлика с Ноле- реакцията му е изцяло емоционална. Всъщност умишлено се преекспонира цялата случка. Факт е, че сърбите победиха в този турнир от най-висока световна класа и сигурно са объркали много сметки и са засегнали егото на много добри играчи, но както се казва: Битият, бит...

искаше ми се да е БЪЛГАРИН но не е,дано Григор научи много неща от батко си СЪРБИН

Да ходи да вади картофи с Джоко, а не по ревюта, когато почива.

Аз пък знам, че Косово е било по-дълго време българско, отколкото сръбско. И в никакъв случай не е албанско (или както там се наричат местните рязани окупатори).

Може и да му треперят мартинките вече. Онези типове не си поплюват. Сега е момента Гришо да го опердаши ;)

Да го опердаши, само талант не стига,трябва и характер и родолюбие в огромни дози....

Много им е къс фитила на албанците. Как е възможно за една песен да стане дипломатически скандал, то все едно македонците да отправят смъртни заплахи на всеки българин, който запее песента "Биляна платно беше"... на Охридското езеро?

Не забравяй,че точно комунистите и оня алкохолик г.димитров даде югозападна България на сърбите!!!

И сегашния Коминтерн на Соросите и Еврокомунягите това искат. Накараха ни да признаем измислената държава, история и език, с което си признаваме, че Пиринска Македония е част от Македония. А пуяка даже им съдейства да влязат в ЕС, та още по-лесно да овладеят Пиринска Македония.

бе бастун, това е от нисшия ислям. Сичкото амуджа е така, понеже знаян, че насилствено сее случило. По кръв голяма част от албанците може и да са балканци, но по душа са пустиннокозеебци чалми и фесове. Казвайте си нещата как си треа, че и при нас има такива гнезда.

Ааа, ето кого е бил дядо му с бастуна по главата.

Комунягите пак ще ядат бомби май! Косово си е отделна държава!

Ц

Косово е отделна държава ,колкото България е независима ,колкото македонците са македонци и колкото майка ти е била сигурна че е трябвало да те роди

"...косовския посланик у нас..." К'во е туй нещо? Косовски посланик? Че Косово не е официално призната държава, призната е само от САЩ и марионетките им!!! Не е член на ООН! Няма я в официалния списък с 44 европейски държави!!! По тази логика трябва да имаме и посланици на Донецката, Луганската НР, Абхазия, Южна Осетия, Нагорни Карабах...

Историята показа, че по-опасни за мира шовинисти от шиптърите днес не съществуват. Но наглостта и е безкрайна и няка какво да се учудваме на подобни приказки. Въобще колкото по-малко внимание обръщаме на т.н. им "държава", толкона повече им вдигаме самочувствието. КОСОВО Е СЪРБИЯ!

Точно обратното. Сърбите са най-големите шовинисти и те подпалиха войната в Югославия. Да не забравяме и за заграбените български територии и посръбчването на Македония.

Чети история, бе тъпак.

Той май е чел, а ти? Западните покрайнини?Ниш, Пирот?Чакам да ми разкажеш, учителю по история!Оффф... забравих за 1885 г и кой щеше да си пие "утре" кафето в центъра на София.

защо не е изгонен от България косовски посланик, който си позволява да обижда Български национален герой?

Косово е изконна част от Сърбия, която временно се управлява от шайка албански разбойници. Скоро нещата ще си дойдат по местата.

Косово вече не част от Сърбия и няма и да бъде. А манастирите там са български.

Сърбоманче а :)? Ах ти сладурче!

Кръчменско патриотче, де гиди палавниче ::)

Да, какво става с Хари? Още ли виси наказан в ъгъла?

Какво става с принц Хари?! That's the question. А тук някакъв си ноле, и някакъв посланик...

Kосово е сръбска територия, окупирана от американците и албанците.

Ноле ако имаш проблеми в Сърбия идвай в България ще те носим на ръце

Ти ако искаш си го носи. Аз не!

Ей ,примитив!Носи, който искаш на ръце.Ако искаш и на конче.

Голям тенесист и спосртист е Новак Джокович, но чалгар . Ореолът му е накърнен!

в Тенеси слушат само чалга

Във всички краварски щати слушат чалга

Посланика на Косово малко не се ли е усетил идиота каква глупост е изръсил, и че точно това, което е казал важи с пълна сила за албанците...