Коментари - Собственикът на Ливърпул призова за таван на заплатите и трансферните бюджети в Англия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не му се вадят пари на измекяра.Пазарна икономика нали за това скачахте сега тавани като трябва са прави изваждане.

Като фен на Ливърпул да каже, че на Хенри американските му номера просто няма да минат. Той и мач на звездите искаше да организира, идиотските му идеи са безкрайни. Интетесуват го само кинтите

Просто е: 1. Таван на общата сума на заплатите на клуб. По този начин няма да може всички звезди да се трупат в едини и същ отбор, Малките отбори ще могат да задържат добрите си играчи и конкуренцията ще се повиши драстично. 2. Таван на броя мачове изиграни от футболист за сезон. Може и на броя игрови минути за сезон. По този начин звездите няма да са толкова важни и ще играят много повече футболисти. Също, ще се пази здравето на футболистите. Конкуренцията отново ще се повиши и мачовете ще са по-интересни. Както казах, просто е.

И Лузърпул в 3 лига.....

На лузърите почна да им пари под г@за.Сега ще извадят от 7 кладенеца вода

Лимит трябва да се въведе за парите от телевизионни права, а каквото си заработят от билети и карти, реклами, търговия с артикули, участия да е за тях. Всяка година да се увеличават таксите, за да гледаш мач у дома е безумното. Телевизионните права е ключ към нормалността.