17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой крал - крал! Който лъгал - лъгал! Който корупирал и участвал в порочни схеми - е каквото било, било! Хайде сага - равен старт! Равен равен , ама колко равен!!! Доблестно е да го признаеш но след това е морално да се оттеглиш! Иначе всичко е бля бля бля за простолюдието!

Червените куфари на Луканов направиха олигарси шофьори, портиери, свинари и всякаква друга измет. Жалко...

Айде и тоз....Изтънчен европеец...Не се важни апелите на бандитът Чанч. Сам си признава какви ги е вършил, щото е тъп. Твоята задача, тавариш Русев, е да мачкаш Ганч. и отборчето му, докато започнат да го замерват с бутилки..Както направиха с Божков и Лупи

Днес дира заработи за заплати с интрвюта на мафиоти с бели якички. Айде малко по-сериозно, а? Не ги ядем с колците, доматите.

Докато във футбола ни се навъртат стари номенклатури и перачи на комунистическата партия няма да има спорт. Гледайте си други първенства.

Както винаги шофьорчето нищо не казва, само общи приказки. То за да кажеш нещо като Гришата трябва да си мъж, а не с розови шорти като Спас!

Два мафиота се мляскат и четкат през медиите...

След мача на Лудогорец с Ботев Пловдив,след третия гол от абсолютна засада вече всички знаем,кой е купил първенството и кой ще е за пореден път шампион по нечестен път!

Алоо-о-о-о, що не си спомниш първите 5-6 мача на сините в първенството? Ако не бяха чернодрешковците, щяхте обективно да сте поне 5-6 точки по-малко, т.е. зад Берое! Има и помнещи хора тука! Ама сега, видите ли, Гелосаният ви виновен!!! Нали именно неговата сбирщина ви биха само преди 2 дни, бе! Айде, малко се засрамете! Ама, що ли говоря за срам на говеда? Гьонсуратлъкът им е заложен в гените!

Ей, това сините евроидиоти няма как да се променят! Нещата им са заложени генетично и нищо не може да им помогне! Тоя, уж не коментирал съдиите, пък само за последния мач изнася такава статистика по минути за спирането на играта и уж, сгрешените добавени минути от съдията, че сам се опровергава и даже изумява! Кой нормален запаляко, ако няма именно задни мисли по отношение на съдията, би правил подобни изчисления? ! Абе, подуенско синьо говедо, това да не е хокей или баскетбол, та да се спира и хронометърът на всяко спиране! Такива са правилата сега и докато не се променят, това е положението! А като коментира "обективно" съдийските решения, що не каже нещо за балтията в началото на мача на сърбина в отбора му? По всички правилници по-червен картон няма как да се отсъди! Навсякъде по света за подобно нещо се дава директен червен картон! Само чернодрешкото в тоя мач "не го видя", защото после Перукан ще му замрази нарядите! И ако бяха останали с 10 души, не ми се мисли колко гола щяха да инкасират до почивката! Да не говорим за вица, че президентите инвестирали във футбола единствено и само заради запалянковците! Смешници са евроидиотите! На всички нива!

литекса и навадуцените - корекнто в канала.