Спортът по телевизията - Балкански финал дели Джокович от титла №19

Мъжкият сблъсък за титлата на "Ролан Гарос" е украшението извън футбола

Обратно в новината

Коментари - Спортът по телевизията - Балкански финал дели Джокович от титла №19 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коментарът ми от оня ден. 2021-06-11 13:59:53 Хаирлия да е! (нерегистриран) Балкански финал - Джокович-Циципас.

Занимавал съм се със спорт от 6 годишен.Почти няма спорт с който да не съм се занимавал И бех добър.Бех основен разпределител на левски спартак по волейбол когато 1969г станахме републикански шампиони в перник-юнощи младша.Но винаги съм го правил за кеф.За ритането на топка да не говорим.Колко гола съм Фкарал у даскало... Очевидно човечеството не е мръднало на сантиметър от преди 2000 години.Хляб и панаири...ТОВА Е.Властниците много добре разбират че "мозъците" на безмозъчните требва да се мият.Снощи гледах този панаир като превключвах и на другия панаир.Само за клюката.Беше адски досадно,едно безкрайно безсмислено блъскане на една малка топка.Какъв е смисъла и каква е разликата дали ше уцелиш една бяла 5 см линия или нема да я уцелиш с един см.Каква Е ПОЛЗАТА ОТ ТОВА.И за това блъскане тези гладиатори получават нещо с което те да участват в разпределението на световното богатство.И то в такива размери в квито тези които ВОИСТИНЕ създават тва богатство не могат и да си помислат да го прават.Видехте ли кви мангизи неукия меси е взел от барса.Същото е за португалското цигане...Представете си примерно "заплата" 200000 паунда на седмица.И това е малка "заплата".Това ако не е лудост,безумие малоумие...ДА ПОЛУЧАВАШ МНОГО ПАРИ ЗА НЕЩО НАПЪЛНО БЕЗСМИСЛЕНО-БЛЪСКАНЕ НА ЕДНА МАЛКА ТОПКА ИЛИ ЗА ДА ТИЧАШ ПОДИР НЕКОЙ ЗА ДА ГО ИЗРИТАШ....Ми то преди 2000г е било пак по-разумно-гладиаторите са роби.А днес сръбската свиня ми правеше такива стойки като че ли е бог.Разбрахте ли бе безмисловни същества.А па вас БГ говеда как ви будальосват с "драмите" у лефскитУ.Значи на секъде по света отбор се купува от некой за да изкарва мангизи от будалите дето зяпат и мучат постадионите.А тук на вас БГ говеда ви обясняват как некой си щел да се увътри-да влиза вътре,да губи пари- за да можете вие да мучите на стадиона.Друга логика нема.хаха И всички вие дето сте с мозъци на врабче ранено в главата вервате.... вероятно и една дума от тва дето казвам нема да ви влезе празните кратуни..Но така ,ЗА ПЪЛНОТА НА ИЗСЛЕДВАНЕТО-както се казва в научната литература..Требва да ви се ПРОМИВАТ ПОЛИРАНИТЕ МОЗЪЦИ,до колкото въобще имате некакъв мозък..хаха

Елементарно краен си. Спортът има голямо значение в развитието на човечеството. Той е най-прекия път към култивиране на характер, основно във волевата му компонента, но не само. На основата на волевата му компонента се постига системно психическо развитие. Още повече, че в съвременния спорт навлиза много информация, медицинска, биологическа, биохимическа... директно психологическа, при Джокович резултатите са видими. Иди само в един съвременен нАучен институт, да видиш интелигентни пуфляци и нагледно ще ти се балансира мнението за спорта. Не че не си прав, в това, което си писал. Но то е само едната страна. Иначе, тези "месита" и циганета по света и у нас, щяха да са, най-вероятно в престъпния свят. Без спорта.

Хаха,май нищо не си разбрал...Но аз не съм ти майка за да ти обяснявам...Едва ли тези които плащат безумни мангизи на спортистите са се загрижили за техното "пхихическото" развитието .За тех те са просто гладиатори и златната кокошка...Техната главна грижа е промиването на ТВОЯ МОЗЪК,за да не им гледаш в канчето,момче...ХЛЯБ И ПАНАИРИ,какво не ти е ясно.Но така е било в рим преди 2000г,и ако ти си на нивото на плебя в рим-ВИЖ ТВА Е МНООООГО КОФТИ,ЩОМ МОНЕКОЙ МОЖЕ ДА ТЕ КОРКА ПО ТАКЪВ ТЪП НАЧИН от преди 2000г.А тва некой да не станел престъпник,нема да го коментирам.Какво, ИЛИ ШЕ ШЕ МИ ДАДЕШ КИНТИ ДА СИ КУПА БУГАТИ КАКТО ПОРТУГАЛСКИЯ МАНГАЛ ИЛИ ШЕ СТАНА ПРЕСТЪПНИК.Не ти ли е неудобно бе "умнико".Аз не бих се хвалил с такъв начин на "мислене".