Коментари - Сръбският чудотворец: Защо Бора е обичан от Мексико до Нигерия и има статуя в Китай? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сърбите ги знаят в цял свят. Най-вече с високият им дух, не само спортен. И с непреклонността ум да подскачат под чужда свирка като ганьовците.

Отличават се с тези качества през последните 80-на години. Преди това са си били обикновени селяндури. Тито явно е свършил голяма работа за тях, но ние българите от това полза нямаме.

Няма твоИ, няма моИ, всичко е бьероИ. Гнусно отборче, рязанградски сателит, което отборче играе на кръв и урина само срещу ЦСКА. Е, ама си и пада качествено, де.

Скачат не, ами и хоро играят. Под българска свирка поне 3 пъти са скачали през войните. Последно под хърватска свирка скачаха, а сега се нагласят и под китайска да подскачат , а там бая ще боли

Да ти имам кумирите. Кажими на кого се възхищаваш, да те разбера що за стока си... Жалкарска работа

глупости, играе на кръв и урина срещу ЛЕВСКИ щото видиш ли някой им бил виновен че като нахлули на терена по комунизма ги изхвърлили от "А" Група И селяните вият на умряло и до днес А то си е било комунизъм - нахлуваш на терена и си вън...няма моье, няма твоье ииии К У Р за бироье само не разбрах в какъв контекст го пишеш тва в статията за Бора Милутинович :)