Коментари - Средняк от американския футбол е най-скъпата спортна марка в света след сделка за $ 6 млрд. | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само за тв права НФЛ взима повече от 10 милиарда годишно. Печалбата е сигурна и голяма. Затова и цената на отборите е такава.

Съветска Чукотка няма кой да я мине

самò по себе си потвърждава, че доларът вече и за тоалетна хартия не става... Дали 6 милиона, 6 милиарда или 6 трилиона - се тая...

Ами дай ми 6 трилиона долара като е все тая. Ти тая цифра дори не знаеш колко са ѝ нулите.

Има само три рубли на цяло...

Кво на интерисуват краваро - сатанистките спортове. Дира май обърнаха резбата. Явно и тях ги натискат да следват политиката на Сорос. Дир, бъдете себе си, за да си запазите челното място на най посещаван сайт. Не се подавайте на сатанистите, те скоро ще бъдат победени и изхвърлени на бунището.

Най-тъпото е, че коренното население сами си се наричат червенокожи. Така е и с "ромите" у нас. Те сами си се наричат цигани, а обичат да ги наричат роми или мангали. Познавам цигани затова ви го казвам. СТИГА С ТЕЗ ЕВРО И АТЛАНТИЧЕСКИ ГЕЙОВЕ.

Всеки афроамериканец-рапър повтаря по хиляда пъти във всяка своя песен забранената n-дума, но не дай боже някой (особено нецветнокож) да я каже без да иска в нормална реч, без значение от контекста, веднага му разкатават фамилията и му унищожава живота и кариерата. Много интересен феномен.