Коментари - Станимир Стоилов отново не разкри бъдещето си: Утре ще кажа цялата истина | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото по-рано се разкара този селянин от Левски, толкова по-добре. Тоя държи рекорда за най-много мачове без победа. За половин заплата може да се намери грамотен треньор за отбора.

Бля, бля! Ще се бега от потъващият кораб!

Не спирай разказвачо

Местя го

zizus

Вчера го казах, днеска пак. Нищо няма да каже. Всичките са боклуци. Колко съдии (вече не им помня имената) щяха да казват как се уговарят мачове? Херо щеше да казва истината, Наско след събличането нямаше да стъпва на Герена. Мъди я казва поне 2-3 пъти сега и няколко пъти при Батков. А Стойчо…?Само гришата излезна и им каза как е уреждал мачове - и кво? Премести си го в другия крачол. Турските сериали ряпа да ядат пред бг футбол.

Нали беше петък? Сега събота щял да разкрива. Чака да му преведат 50-те бона заплата и тогава ще каже ,,истината'', че си заминава. Голяма история стана, голяма работа.

Мъри, заедно с ЦСКА накарахте Дързост и красота да изглежда като кратко анимационно филмче.

Ще подаде ли оставка Мъри. Единственото нещо което все още не ясно в родното циркенство.

Искам да задам само един въпрос: От последните 11 мача, колко тъочки донесе великият Мъри, след като той инаше всички свободи, да прави каквото си иска в Левски?

Моля те, не си отивай! Този вашия цирк бие всички смешни сапунки и предавания в ефира!

Каун по малко

Този е баси и лайното дето за пари е готов на всичко и се бие в гърдите, че е големия Левскар. Ма като му дадоха парици от ЦСКА си загуби паметта и от син стана червен. Ся пак е горд левскар ама срещу 50 хилядарки на месец, иначе клуба във финансова криза бил хахаха. Ай изчезвай смешнико, такъв палячо като тебе е немало до ся, само се излагаш некви истини все ще казваш, ама все утре!!!

Брейй ама то голяма потайност, голяма работа! Айде обирай си крушите и бегом в Асково бе! За 48 хил. на месец сигурно може да се наемат поне 3 треньора по-добри от него!

Скрий се обратно откъдето си изпълзял ! Другото си го знаеш....