17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стилян - виден ум и вирусолог.

си ти Стилияне, щом дори може да допуснеш, че професионалният спорт изобщо поставя здравето на спортистите преди това на парите :))) Витаминчетата, с които Ви тъпчеха и все още тъпчат всички профи спортисти не са първи приятели на черните ви дробове и не само:))

Навсякъде е така - във всички държави и всички бизнеси. В т.ч.и в България. Тук със сваляне на карантината за пристигащи туристи е абсолютно същото - жертват здравето на Българите, за да напълнят гушите на собствениците на хотели и чалгарници - много от тях са от управляващата шайка.

Кое здраве, бе мишка?! Цял свят разбра, че вирусът си е обикновен грип и убива много болните, като всяка година.

Абе ти не разбра ли,че футболът и проф. спорт изобщо е (софт) заместник на гладиаторските борби и пр. от миналото? Какво ми се правиш на ущипана девица?

Футбола е история вече..... Всеки човек иска да живее нормално семейството му....... Има доктори, инженери, адвокати............ за които професии се учи много и се помага на хората............ Не може 20 момчета да бягат по едно кожено кълбо 90 минути да вземат милиони...... КАКВИ ПАРИ ПРЕПИРАТ И ОТ КАКВО ДА КАЖАТ ПОЛИТИЦИТЕ....

А ти що мислиш, че футболист на ниво Висша лига се става "лесно".... Имаш ли си на идея какви тренировки и режим трябва да спазват от ранна детска възраст?

Това е капитализъм. За някои да си мръднат пръста значи няколко милиона. Други с много труд стотинки. А какво е реално полезно е спорно за много неща. Дори медиите като тази не хранят. И кината, театрите,дори политиците, полицаите и докторите, държавната администрация. Малък процент произвеждат реален продукт. Като всъщност и храната я произвежда природата, а само го подпомагат. Но е ползване на ресурси.

Някакъв твърдеше, че спад на БВП с 10% би довел до 2% смърт на населението. Звучи ми прекалено, но не трябва да се пренебрегва, че и това убива!

И ти ли... Спаси се от много по-зловеща болест...