Коментари - Стилияна Николова се окичи със злато на Световната купа в Атина | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прекрасна Стили, честито! И още много успехи! .........До писача на новината: по-стара снимка не можахте ли да изровите? :(

Без силна конкуренция ,"победата" се обезценява...... Колкото по-силен е противника,толкова по-стойностна е победата ! Другото е статистика-първо място сред участвалите .

Тъпак

Страхотен успех. Но, на каква възраст е това талантливо и красиво момиче? Прилича на 12г.

17г

Браво! Страхотно представяне. Такива поводи са от малкото останали, които да ни карат да се чувстваме горди, че сме Българи!

Само за протокола ама Русия и Беларус не играят, и ако това класиране на купата е успешно, то феновете и ръководителите на този спорт са на много сериозна синтетична дрога.

Ей винаги ще има някой да ххххх пейзажа. Стиляна е побеждавала и когато рускините са участвали.... Аман от мурзилки...

Не участват, защото великите им вождове, с подкрепата на фанатизираните им или покорни, безгласни роби, са решили, че е по-важно да убиват дръзналите да не желаят да са роби на комплексирано джудже от КГБ и шайката му, вместо да се съревновават честно с уменията си да правят нещо добре, независимо какво. Спортът е за честните и достойните, убийците да си пробват късмета на фронта или в Хага.

Браво! Герой.

С родителите ти подпишете и се състезавайте за друга държава, която си уважава сънародниците, спортистите, и боготвори шампионите! Както трябва! Успех! И по-далеч от България!

Трябва да я модифицират като братята Уилямс ли?

Не, за нейно добро. За да бъде възнаграден трудът й. Ако родителите и са готови да я дадат курбан за България - тяхна и нейна работа. Тук ще я унищожат.

Искам да и скъсам дънките

Миналата седмица нямаше ли Галактична купа?

Три купи има общо, или четири... И много гран прита и по-малки турнири. Едно ЕП годишно и едно СП есента. Това е.

Това дете на снимката има си 10 години?

И проблеми има, с растежния хормон, що?! Евала на родителите й! Умница е, освен това. Да, ще си остане мъничка, много мъничка, което пък в случая й дава своеобразно предимство.

Господ здраве и късмет да и дава! БРАВО!

Браво на Стили! Продължавай в същия дух,! Труда и старанието дават страшно резултати. България се гордее с тебе!

Браво на момичето..още е много млада има време да се развива да стигне до Олимпиада...Успех

Браво, моето момиче! Да си жива и здрава, и да ни радваш още много години!

Браво момиче!

Kalin

В този спорт има две държави които от деситилети се конкурират.За съжалетие в момента сме само ние там.Докато не се върнат и другите нека сме по скромни.Просто нямаме конкуренция.

някой казвал ли ти е, че си ГЛУПАК!! Другого е РОДООТСТЪПНИК! Дано сънуваш всяка нощ путин и путинофилката, 70-годишна Винер-Усманова ! Приятни сънища!

Kalin

Пуснали са те от Карлуково или сам избяга от там?Лекувай се и по малко лай

Ти си болният, защото си патологичен резултат от смешението на руска селянка с бг-партиен секретар. Мозъчното ти увреждане е нелечимо и летално. Сбогом, товарищ!