17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съм софиянец, не съм Цска рин , не съм и Левскарин. Като ученик , а и като българин съм се радвам и гордеел със Стоичков, още повече, когато работех в Испания,. Но, сега като имам деца, и аз чувствам вина като родител и като българин, че му останах лоялен фен при все, че не спира да рекламира хазарта .

Трябва Стоичков вече да се брои за повече от никой. Трябва не за Марадона да съжалява, а че от алчност пропагандира мръсотията Хазарт. Позор !!! На това ще учи поколенията. Вредител !!! В пъти повече е вреден за обществото, отколкото някога си нещо е допринесъл.

Стоичков е просто само еднолсйно до великия Марадона.Гнусно е да лъжеш и да разправяш, че си бил приятел с покоен човек.

Марадона мина като комета, а малоумника Крета в живота...

Марадона чувал ли е за Стоичков?

Но като личност,човек и манталитет-боклук.

па ти си много убаф! ..... тц тц тц отде ви иде самочувствие да говорите за хора де в цял свят са обичани и познати

Ицо , хайде слез малко на земята. Марадона изобщо не дойде на бенефиса ти, не те броеше за близък приятел. Ти бепе този който му изтри телефона слек като не те уважи. Сега пак Марадона ти е в устата. Точно ти не го броеше за жив когато беше жив. Изведнъж станхте пак много близки. Ицо, голям си, но велик никога не можа да станеш в световен мащаб защото си елементарен като поведение изън терена.

Марадона е махнал с ръка на кюрда и той е помислил че му е приятел. Присъщо на примитивите и подмазвачите

Вярно е ! Стоичков е елементарен, а най-лошото е, че е и много алчен. Трябва не за Марадона да съжалява, а че за пари пропагандира мръсотията Хазарт. Позор !!! На това ще учи поколенията. Вредител !!!

Лешояда е един, и той се нарича кокаин

Кюрда ми беше изтрил телефона май....

България много я знаят предимно заради Стоичков а не заради троловете по долу…..

нали му изтри телефона че не беше ти дошъл на 50 годишнината .

Простей,това остави,но с такива изказвания излага българина .

...о, и наш Ганя Стоичков....той се грижел за Марадона. Абеееей, Марадона дали въобще те знае кой си? Все едно аз да кажа, че се чувам често и се притеснявам за Герхард. Герхард Шрьодер. Или за Тони. Тони Блеър. Или за Жерар. Жерар Депардийо. Ебати смешния селтак е Ганя...

Ами кюрдът нали каза, че щом Марадона не дойде за бенефиса му, то тогава го забравя и повече не ще му вдигне телефона! Ицка, забрави ли какви ги дрънкаше? Позорно е да се правиш на съпричастен, след като си го отписал

Кюрда устата му е по-голяма от мозъка. Марадона му е казал Здрасти а Кюрда си е помислил че му е пръв приятел

Знае го- теб за разлика никой не те знае- но с хейтването ти нищо добро не става….

А ти що мислиш, че аз искам някой да ме знае. Напротив, искам никой да не ме знае и да се смея на хорската глупост спокойно.

Да вкараш гол с ръка на световно когато цял свят те гледа, това достоен човек няма да го направи. Може да го стори само долен човек. Това му докара огромен грях.

Кюрда само гледа да се отърка в някой велик играч. Половината поканени ни дойдоха на "бенефиса" на кюрда.

Стоичков: ощИ играя, ела сред играчитИ

коката го съсипа

се в г за, бе нещастник!

Колкото повече време минава, толкова повече "спомени" ще се разказват....... Защото, кой ще проверява за достоверност!?