Стоичков нападна Ван Гаал: Той е голям глупак

Причината бе провала на аржентинска звезда в Барселона

Обратно в новината

Коментари - Стоичков нападна Ван Гаал: Той е голям глупак | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво хулите човека бе смешници жалки прости ганьовчета

е най-големия минетчия, задношибащ се мангал/цървул между всички футболисти на света за всички времена от както футболът съществува!

Да му е.б.е.м ма.ма.та у гъ.зе.ца да му е...бем тоя ли простак ма..ма..та да му е.бем ще нарича по-способните и умните от него глупаци ма..мата да му е...бем.

Кюрда пък е един интелектуалец, заеби.

Инфинити кю триЙсИ, мИришИ на лукс...

ИзказА ли се бе цървулин?

Уин саимтаимс люн

Точно пък Модерният Ляв Цървул, да нарече някой друг, различен от себе си, глупак е най-очакваното от него. Та тоА е абсолютен ИЛИТЕРАТ. Не случайно, коефицентът на интелигентност на такива като него се нарича - Стоичков. И колкото е по-високо числото на този коефициент, на тоя на който се оценява интАлекта, то значи, че е по-тъп. Абсолютен тъпак и простак е тоА илитерат - Модерният Ляв Цървул, но с огромно самочувствие. Типично за такива като него.

Глупака вика "вижте глупака".

По-голям глупак от Стоичков трудно ще се намери. Той е невъзпитан, груб, циничен, като треньор кръгла нула и без реална представа за себе си, за голямата си простотия която е вътре в него.

Всички при които Стоичков се е провалил са глупаци. Истината е, че Стоичков имаше само един силен период сред трансфера в Барселона. След това всичко е било провали и Парма и завръщането му в Барса и Чикаго и арабските му изпълнения. А като треньор се е провалял навсякъде където е бил.

Стоичков, ти като треньор, какво си спечелил, че даваш квалификации?

Намерил се кой да дава такива определения.

един умник та седнал да обижда себеподобните си