17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напоследък взе да ми харесва как се държи Ицата,по-малко псува,повече мисли.Обаче едно е безпорно,и преди и сега хвърля големи и неповторими лафове.Помня го когато играеше на ,,Армията'',половината му изречения бяха по адрес на нечия майка,а сега е поулегнал,незакача майките на хората,а е подгонил когото трябва,политици и мръсници.Много ги мрази корумпираните държавни служители.Евала му за това,не го е страх да говори Право.

Добре, че е БГ футбола да "превъртим" едни пари...

прав е, защото у нас се подпират тези отбори, които са близки до властта и се отчитат подобаващо. Ето, тази година на делиорманците и на говедата досега им подариха поне по 5-6 точки само за половината шампионат...А има още мачове!

Ицата не е прав и Бобо Тупето е смъртен.

Ицата отдавна вече не е фактор. Никой не го керти за нищо.

Ще отидем на световно когато махнем щялото некадърно поколение на "героите от 94г". Те доказаха, че са вредни за българския футбол колкото и да реват. Да ходят на заслужен отдих, да стават учители по физическо, но с футбол повече да не се занимават. Не знам защо държавата още ги търпи.

Може да отидем и ако станем домакини на световното.:(

Ице, нали те видяхме колко струваш като треньор. Защо не замълчиш. Ако са те изгорили в Б-я какво направи по другите континенти, където се пробва. Или и там те "изгориха". То бива безочие но чак толкова не бива.

В Южна Африка, Ицата за малко не направи втородевизионен отбор шампиони. Не си ли спомняш? Или четеш историята на великите, като дявола евангилие.

Стоичков беше гениален футболист, но като човек и треньор не става за чеп за зеле. Но иначе е прав за ситуацията в българския футбол. В България просто се сменят треньори нон-стоп без никаква идея, какво се прави в дългосрочен план. В българското първенство си вкарваме играчи от Африка и същевременно никой не прави нищо за развитието на български школи. Германците, които станаха световни шампиони и след това загубиха в първия кръг на следващото световно първенство си запазиха треньора, защото много добре знаят, че човек прави грешки, трупа опит и трябва да има възможност да си поправи грешките. Нещо, което е много далечно като идеология в България.

Аз, пък въобще не гледам спорт, защото знам че на квалификациите са спортни състезания, хвърчат едни пари, да ти падне шапката. Спорта много отдавна не е това което беше, превърна се на бизнес и прилича на Лондонската борса ... Даже вече и истински запалянковци няма, замениха ги с фенове ...

Имаме шанс да отидем когато се махне перукан.

Винаги съм казвал,Голям футболист и малък човек...смешен е! Спомням си като беше рекламно лице на ВИС2........убеждаваше ни в правотата.................СМЕШНО Е

Тая торба, "медийна звезда", беше ( и е) от най-слабите треньори.Избяга от националният, без да се обади, заради един втородевизионен испански отбор. От където, впрочем, го изгониха след по-малко от година престой.