Страхотен Хебър не трепна в Гърция и влезе триумфално в Шампионската лига

Българският волейболен шампион си свърши бързо работата срещу Олимпиакос

Обратно в новината

Коментари - Страхотен Хебър не трепна в Гърция и влезе триумфално в Шампионската лига | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Момчетата донесоха много радост с победата!Спомних си емоциите,когато националния по волейбол беше страшилище!

Това е равносилно ма елиминирането на Ливърпул Това се получи след втория мач в София . Затова този ипей е даже по значим .

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ! Благодарим им за радостта в тези мрачни дни, за повода да се гордеем, че сме българи! За самочувствието, че си българин допринасят и тези момчета енергични и хубави! Самочувствие и устременост, но без възгордяване да ги съпровожда им пожелавам ! Последното е чупливото мостче, да помнят! Божия закрила и късмет ! Давайте, БЪЛГАРИ! ВИЕ МОЖЕТЕ !!! В най-трудните моменти си мислете за българите - вашите дядовци на Одрин, на Тутракан, на Дойран.... И без дъх да останете, спомнете си за малобройната конница на Тервел или на Ген. Колев, или за Ахелой......

Да победиш "Олимбиакос" в Гърция е цял подвиг. Българският отбор заслужава пециален поздрав за отличното си представяне и защитата на името на нашия волейбол. Български треньори учиха гърците на тази игра. И тя остана един отмалкото спортове, в които можем да се състезаваме с гордо вдигната глава. Поздрави на пазарджиклии и нови успехи.

Добър отбор са и дано имат успехи в лигата! Поздравления за поредния успех

Само кметО на Пазарджик да не реши пак да кара след почерпката по повод победата;)

Браво