Страхотна драма в края остави Верстапен и Хамилтън без точки от Баку

Нидерландецът Верстапен продължава да води в генералното класиране

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Перес е старо куче и е видял много.

Ферстапен все пак взема 1 точка заради най-бързата обиколка (44-та). Подробност...

Нищо не взема. Тази точка се дава на финиширалия в топ 10, който направи НБО!

Груба грешка в пита на Мерцедес .без нея Люис оставаше пръв.И втора грешка пилотска този път.беше абсолютно излишна.спокойно си завършваше втори,повеждаше в шампионата и т н.Нищо не разбрах.излезе неофициално инфо че задните спирачки не са работили само предните са спирали.нетипична грешка за хамилтън

Малко преди края, си мислех че Перез кара супер и доста добре поддържа Макс. Сам за себе си дръпна много в началото и после добра отборна игра. Накрая финтира и пуканката. Заслужена победа напук на всичко! Браво и на Фетел добре кара. Кофти ми е че трябва такива простотии да стават за да има драма и интересно състезание.

Перес, Сомбреро! Научи се да пишеш!

Всъщност е "z" и на испански се чете като "се", така че интерпретацията на човека не е много грешна. Както и "Серджио", което на испански е "Серхио". Въпрос на знаеме на испански език.

Чико Перес показа на цял свят,че ако не е колата и ФИА чернъо няма да може да се класира в първата десятка! Така го литна на рестарта...супер! Няма да се очудя ако Хамилтон пододе жалба,че е бил принуден да кара от прашната страна на пистата защото Перес е расист!

Пак взимат решения в полза на кафявия! Всичките му титли са такива!

Какви решения в полза на кафявия?за рестарта ли говориш?те са в негова вреда.

Кое е в негова вреда ?! Не стига че е най големия калитко,Ами и със рестарта му дадоха шанс за победа,ама със прегрели спирачки на можа да спре!!!

Щом расиста е без точка значи имаме повод за радост!