Светът се прехласна по фамозния гол на Роналдо

Португалецът избухна с красиво попадение и Юве е близо до титлата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя с тая нова прическа стана голям женчо

гол като гол, какво му е фамозното????

Да не са му дали и Златната топка вече:)))?!?

На Коша беше по-хубав

Фабиньо вкара същия гол преди седмица на Кристъл Палас. Тъй че по-скромно с португалчето.

Тоя журналист ли е, какъв е, но дали е гледал достатъчно футбол? Светът ще да питам, дали наистина се е прехласнал или не...Виж гола на Марко ван Бастен срещу СССР на финала на европейското през 1988 г. и тогава давай суперлативи, или гола на Ибрахимович зад центъра на терена, и т.н.

Фамозен , реално означава известен, прословут. Значи Роналдо е вкарал " известен " гол, така ли :) Ей не се науичиха журналята. Иначе копчето е футболист. Не го знам хюм ли или какво, но много я чува играта, евала.

Такива голове съм гледал много пъти даже от още по далеко не е чак фамозен от нашите фудболисти майстор от далеко беше великият НАЧКО МИХАЙЛОВ от чужденците дето се сещтам някога ПАУЛ БРАЙТНЕР вкарваше от далеко. а от по съвременните и МЕСИ И СУАРЕС И мн.др са вкарвали

Знам че ако меси беше вкарал такъв гол всички щяхте да казвате гения отново изуми света а сега Роналдо вкара и всички викате това е на късмет

Абе не е фамозен щом ганя казва

Га риташ към вратата - чат-пат влиза. Ама този гол сме го гледали вече и както казва Йордан Минев: Нямаше какво да правя топката, бих и тя влезе. Та и Роналдо е направил същото ФЕНОМЕНАЛНО нещо.

офффффф цял ден прехласнат ходя... какъв гол, досега не бях виждал такова нещо

Кой ти мисли за футбол. Всички са психясали ковидиоти .

чак па фамозен