Световната №1 в тениса с ясна позиция срещу Русия и Беларус

Полякинята смята, че те отдавна е трябвало да получат забрана за участие

Обратно в новината

Коментари - Световната №1 в тениса с ясна позиция срещу Русия и Беларус | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те рускините кьдето я срещнат я млатят!

Шляхтата долна ,ще се пръсне от яд.още малко и тази ще играе под руско или под немско знаме.

Комисарите на ООН по правата на човека, също са с ясна позиция: забраната руски и белоруски спортисти да се състезават, е недопустимо нарушение на човешките права, така че тая шляxта да си затваря мордaта и да прочете Всеобщата декларация за правата на човека. Няма дори нужда да се напъва, Член 2 и е достатъчен.

Да не говорим, че явно не и минава през бедния ум, че в един момент ТЯ може да бъде остаркирана и отстранена от тениса и то не противоправно, заради националния и произход, а заради личната и, открито нацистка и дискриминационниа позиция, спрямо нейните колежки.

Kalin

Полякиня ли е не ми я хвали.А и та май чат пат именно от рускини и беларски яде бой та това я стимулира за такива лафове.Че чак се върна ва втората световна.Ми още не е почнала трета ма натам отиват нещата.И първата поляците ги мачкаха всички то и сега ще е така.

Свободата на словото е само една като радио точка,а това е доста претиснително ,като си спомним за соца нещата се повтарят свобода няма!

Войната няма нищо общо с спорта,спорта обединява хората за един по мирен свят. Как лесно се манипулират младите хора жалко!

Нищо не каза за спортистите на САЩ мухлата!!! Агресията в Сирия и окупирането на сирийските нефтени полета за демократично ли се приема?! Ейййй, ще дойде Видов ден, а и Посейдон знае ли човек?!

баси смотлата. Играй, бий .... А,дано паднеш

Не и се съедете млада е, но много грозна милата. Еми хормоните бушува, никой не ще да се прежали. Тая злоба трябва да се излее някъде

Моме я си гледай тениса и не се бъркай в политиката! Знаем за враждата между 2 страни,катинското клане и пр. Тенисистите и спортистите нямат нищо общо с това,не носят вина за стореното и не трябва да бъдат наказвани. Поредната вербувана жертва на която и се казва какво да говори .

Ти сигурно си политик, та имаш мнение? А я кажи с каква професия си, ако не си политик, та да те оставим...

Със сигурност не съм минетчия като теб

айде некви 20 годишни келешки да не ни дават акъл.....

Щото те бият ли? От Сабахленка ли те е страх? Кажи си, шперплат с кабърчета!

Патка

Браво. Така трябва да се говори-открито!

Смее ли да каже друго... открито:)))))))

Защото иначе Сабаленка ще те насмете...

може Рибакина за разнообразие.

Какво друго може да каже полякинята, ако не иска собствените и хора да я изритат от спорта?

Изглежда някак кофти тази позиция, т.к. точно девойки от тези страни са и голямата конкуренция. Пак и спортът не трябва да разделя. Но има и вариант всички страни с бойни прояви извън своята страна да се отстраняват. Имам предвид, че и САЩ трябва да са аут.

Щом е полякиня ... нищо хубаво не може да се очаква от тези хора.

:) Ами ако направим сметката, може да се окаже обратната. В МОК членуват 206 национални олимпийски комитета. От тях за отстраняване на руските и белоруските спортисти са по-малко от една пета или една шеста. Следователно, представителите на тези страни следва да бъдат отстранени от участие в състезания - точно поради причините, които тази трътка изтъква. Освен това, кой пък би очаквал нещо друго от полякиня?

Правилно, трябваше да ги отрежат още миналото лято, от всякакви спортове. Повечето индивидуални спортисти като тенесистите така или иначе не живеят в блатната кочина, така че щяха да канидатстват за документи от нормални страни.

Ти изобщо бил ли си в Русия? Да казваш че е кочина.отиди виж и после говори.такива като теб не излизат от село и само плюят.без руснаците всеки един медал от всички спортове олеква.

Какво ни интересува мнението на тази КРАВА, С КАКВО е повече от мнението на други спортисти

Краткия коментар е: Страх, лозе пази, а тази га... си.