Коментари - Световното за Исландия свърши, а селекционерът се върна към професията си | Корнер.dir.bg

Коментари - Световното за Исландия свърши, а селекционерът се върна към професията си | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 19

Исландия са с население колкото Пловдив. 330 хиляди души. Все едно наш град Пловдив да се класира за световното и да направи равен с Аржентина. А ние от 7 милиона и още 4 в чужбина общо 11 милиона и дръжки.

Това е истинския спорт.да играеш с желание и за играта.не комерсиализирания спорт-не само футбола..далавери..уредени мачове..и какво ли не

Така е, хората си знаят сметката и дори се класират. Не поддържат излишни лаври никому, а ние петмилионна България храним стотици хиляди и дори милион с ненужни професии, държавни кърлежи и брикети. А пък спортни федерации сигурно имаме повече от Япония или Австралия.

Има интервю на Боби Михайлов в което коментира, че малка държава като България не може да има успехи във футбола. Жалки, мн жалки!

Интервюто беше на Лечков.

По големи сме от Португалия, Австрия, Чехия, Дания, Унгария, Словакия, Словения, Хърватия, Босна и т.н. по територия сме на 16-то място от 52 държави в Европа. В първата една трета сме, тъй че по територия не сме малка държава. А по население сме почти колкото тия държави които изброих. С по 1 или 2 милиона изоставаме, но ако броим и емигрантите ни си ги минаваме. Тъй че горе долу с еднакво население сме. Да обаче не сме европейски шампиони като Португалия, нито сме с успехите на Дания или Хърватия, па дори и Чехия или Унгария, че и Гърция, тъй че тия оправдания на шефовете в БФС-то нещо не вървят, ама хич!

Скоро ще има световно с 48 отбора, но ние ще се класираме за световно ако се класират 96.

Тези, сега ако ни докопат, ще ни отупат яко

Селяни хахахаха

Им свалям, браво на момчетата, без простотии, без да са дискотечни лъвове, защитиха честта на родината си. Очаквам Ви, на следващия голям форум.

Респект

Великиу

Не е редно да се взима един пример, какъвто със сигурност е отборът на Исландия, и да се казва, че всички други отбори трябва да са така. Самите вие бихте ли гледали световно с 32 отбора от ранга на Исландия? Тук трябва да се помисли по-скоро за броя отбори, които се класират и за броя мачове, които изиграва всеки футболист през годината. Ако Меси беше изиграл на половината на мачовете, може би Аржентина щеше да изглежда по друг начин. Иначе и аз съм срещу бомбастичните заплати, но самата идея на съвременния спорт да поощрява постиженията, а не участието, логично води до съответните разлики във вниманието и заплащането, откъдето пък някои започват да се вземат на сериозно.

Страхотен отбор. Имат моето възхищение... Петима лекари, зъболекар, режисьор.. направиха страхотен фурор

Изпратете този материал на Гела, Кела, Перуката,бай Венцо и останалите футболни имитатори ! ! !

Да не съм чул повече за милиони и милиарди за футболисти и треньори!!! Щом исландските непрофесионалисти могат да играят футбол на световно ниво, а нашите "професионалисти" не могат, то защо е нужно да се дават баснословни суми за разни титулувани спортисти!!! А нашите футбалери да върнат парите, най-малкото от срам!!!

Най-благородно завиждам и се възхищавам на този тип хора,мечтая си някога и ние да станем като тях ЧОВЕЧНИ

Истински хора, истински футбол! Не на разни милионни гелосани, измислени, капризни и толерирани лигльовци!

Тези ме кефят. Доказват, че всички други гелосани, прехвалени "звезди" са си едни обикновени ритнитопчовци на които им се обръща прекалено много внимание и благодарение на това, самите те са се взели твърде на сериозно.