Коментари - Свой прободе "Левски", а смелият дебютант Крумовград не се даде на гранда | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сами се бихме, защото и ние като Николай Костов приемаме това като загуба. Можехме спокойно да им зашием 3ти и 4ти гол, но им дадохме инициативата и хората си вкараха гол. Мислехме, че сами ще си паднат, а то не било така. И не виждам какво реват тия свине надолу за продължението. То второто полувреме се игра 20 минути от тия лежачи играчите на PIMK. Ама после се гледа резултат, не симулиране. Само напред и САМО ЛЕВСКИ!

Леле какви продължения се дават на подуенско разградските говеда.

"Лефски" и "гранд" в едно изречение е виц. Лефски никога не са били Гранд, а малко отборче от покрайнините на София

Алоо, "джурналята", Леефски и "гранд" в едно изречение е СРАМ за вашата професия!

Стимулирането продължава. Шефовете на Крумовград обичат уговорките. Когато спрат парите, метеора ще огасне.

Гранда? Това някаква хумореска ли е?

Има голяма вероятност леФски да стане “Щампион” ха ха

Много съм доволен от резултата, защото финансово спечелих от този мач, понеже се доверих на прогнозите на този сайт, който позна хикса: http://prognozi.free.bg

Като хан Крум.... а фирмата на Наско Сираков е като поп Кръстьо....

Лефски витрината на комунистическия спорт,навремето катереха Мусала с бюста на председателя си онова чучело джугашвили сталин

Ето така червените отпадъци, придошли в града от селото, променят историята. А как бяха преименували другарите ти връх Мусала бе чорбар?

онова чучело от бюста докара червената армия в България, а вие бяхте създадени по подобие на цска москва, разбра ли комунистическа отрепко? В царска България не е имало отборче сесека Имало е ЛЕВСКИ, СЛАВИЯ, БОТЕВ , но не е имало сесека, докато оня от бюста не ви доведе на власт и не ви създаде отбор!

Какъв гранд, какви 5 лв. Това е отбора на ТКЗС то. Жалки наркомани!

Браво на тези момчета... И Хебър също ми харесват как играят.

One word - Poduyane.

Съдиите ще ощетяват Левски?Нито дузпа им дадоха като на Лудогорец,само 10минути продължение,а трябваше да се играе до гол.

SU-152

Сами сме си виновни с тази игра през второто. Заслужен Х за Крумовград. Нещо започнаха да натежават тия истории с договорите, мераците за трансфери и тн. Отборът ментално не е на 100%

А ако голът падне във вратата на “Левски” ???

Го отменят.

ВАЖНОТО Е, ЧЕ НА КОСТОВ ЕДИН ОТ НАЙ=ДОБРИТЕ ТЕРЕНИ В БЪЛГАРИЯ ..............НЕ МУ ХАРЕСА!:))............................ОТНОВО ИГРАХА ДО ГОЛ ЗА ЛЕВСКИ, НО ВРЕМЕТО ДОБЛИЖИ 15 МИНУТНО ПРОДЪЛЖЕНИЕ И ...........ТРЯБВАШЕ МАЧА ДА СВЪРШИ! СЪДИЯТА НАПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО И СЕ ОТДАДЕ ИЗЦЯЛО ЗА ОТБОРА НА МИЛИЦИОНЕРИТЕ!!!

Насила хубост не става :)))