17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всъщност Шумахер влезе в бокса, за да изтърпи наказанието си - но тъй като финалната линия мислено преминавала през бокса, се оказа, че я е пресякъл преди всички. Не обжалваха, защото щяха да изгубят - наказанието го наложиха 3 обиколки преди края, за инцидент, станал в началото на надпреварата. Умрях си от кеф как стратезите на Ферари изклатиха ФИА. След това състезание приеха правилото наказание да бъде давано определен брой обиколки след инцидента. Окончателно го направиха на 3 обиколки (по спомен) след инцидента между Монтоя и Барикело в САЩ, в който Монтоя изхвърли Барикело от състезанието ... и развяха черен флаг на колумбиеца доста време след това.