Коментари - Тайсън иска да преименува "Камп Ноу" с компанията си за канабис | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

SwissX или SpaceX, все на напушени. Имаше едно напушено интервю на Мъск, след което и НАСА му вдигна мерника. После произвеждат такива като блъсналият Милен Цветков. И е достатъчно да видиш такива дори по телевизия, че да ти е ясно, че стават психично болни. Тия с марихуаната сигурно не могат да си кажат името за една минута. Изглеждат толкова флегматични, че няма къде. А после например ще карат кола.

Ти, братле, си пълен идиот! Скрий се и не се показвай повече!

Абе, тоя материал някой прочете ли му поне заглавието преди да го пуснете?

Тоя да бяга ОБРАТНО към Африка и там да яде наркотици. Арабите отвличат жени в чужди държави, дават им наркотици- Хероин да ги побъркват и да ги правят проститутки.. Който им помага на тия е Предател. Който прави бизнес с проститутки е Предател или арабски шпионин.

Ама сериозно ли прочетох тази простотия,... наследник на роби, с негова фирма кръстена на името на Швейцария, произвеждаща канабис, искаща да именува стадиона на най- великия футболен клуб или поне един от най-великите. Пълен буламач, маде ин уса.... Мамоооу трагедия

SwissX е фармацевтична компания на африкански милиардер с британски паспорт и няма общо с Тайсън. Тази статия е някакъв хаос, който само автора разбира...

какво сравнение ти правиш между марихуана и наркотиците, които този изрод е взимал бе калъф неграмотен

SwissX е швейцарска фирма със седалище в Гщаад. Основана е от Марк Тайсън и Алки Давид. Занимава се с продажба на CBD-трева и продукти. Що не потърсите малко информация, преди да драскате във форума?

Буламач е в твоята глава, чичко. Прочети по-горе за какво става дума.

Поредния "шедьовър" на дирниците. Не мога да повярвам колко са неуки, неграмотни и прости.

Цигарите вредн и ги гоним до дупка, а марихуаната полезна? Накъде отиваме?