Коментари - Теории в Москва: Федерацията или правителството накара "Левски" да не играе със Спартак? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голяма работа! Държавицата Бг,която е ОСНОВЕН СПОНСОР на Подуяне,ще им плати и това обезщетение.Та нали Подуяне са ,,ВЕЕЕЧНИ'',същите ползват стадион ЧАСТНА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ,без да плащат наем,изпаднали са във състояние на ФАЛИТ,но ООООО ЧУДООО - при подуянци идват спонсори,та да им плащат задълженията,та това ли ще ги стресне?

Глупцам !Сега ще плащат!

Повече няма да дам една стотинка .да плаща зеленски наркомана

ги накара. Който ни освободи, той ще ни пороби.

Около тая фирма- Левски се навъртат САМО цигани, турци, Наркоман и педрази... Предатели и мошеници.. Изобщо НЕ се занимавай с футболисти.. Украинките- също !!! Васил Левски, Оле !!! Нищо общос с Наско Сиракво и фирмаита му Лиевски. Българската Армия, оле !!! Нищо общо с ЦСКА и гнусните мйамуняци.. На 13 март 1913 г, БЪлгарската Армия побеждава при Одрин( в Турция) армията на Ислямиститие Османци ( които са включвали араби, турци, Сарацините, Кюрди, сирийци, египетски и иракски Ислямисти).

сарацини и араби са едно и също. на запад така са ги наричали в средновековието.

Феновете от Люлин ще платят всяка глоба.

TE TIA KLO6ARI NIAMAT PO 30 LEVA V JOBA.

Аз съм цесекар, но поздравления за вечниЯ враг, Спартак да си играе на жмичка със СБУ…

Лъвски е БОГАТ клуб - ще се бръкне и ще плати - разбрахте ли спонсори на този смешен клуб

За първи път ме е срам , че съм привърженик на Левски.

zizus

За първи път??

Спартак пишат че има парична неустойка в договора за контролата и ще си я искат. Логично. Кой нормален отбор отменя мач по собствено желание толкова късно? Сега Левски би трябвало да платят неустойката. Нещо не ги разбирам Левски, сами са си виновни.

нека чака неустойката този велик Спартак.Само да кажат в рубли ли я искат или в монголски тугрици и веднага ще им я платят

Сини боклуци,вие не сте българи! Кенефски 1914-позор за майка България!

Простотията само по българите ходи, и най вече по шефовете на Левски. Нищо това е добре - Левски ще финишира на 8-мо място ха ха ха Само ЦСКА!

Кой малоумник ще си плюе в лицето и ще тръгне да има нещо общо с нацисти и фашисти от Руслямистан.Свърши тая другари,ще игратете с Иран,Северна Корея и прочие такива диктаторски кочини.

Е, Левски и там може да ги бият! :-)

И много глупав, фашистите са малко на изток от Русия! Ама кво да направиш като си глупав

От ръководството на Левски са обещали на Спартак Масква една пералня за обезщетение,защото руснаците нямало с какво да си перат екипите и намирисвали малко Абе сиромашка работа

Руски смотани и бедни душици

Кухоглавите орки не разбират, че феновете ги накарахме. Все търсите несъществуваща причина.

Те са известни евроидиоти!

Вечно посраните Евроидиоти ит ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ.

Без да говорим за политика, пропуснаха златна възможност да изиграят контрола с много качествен отбор с име и да си видят нивото, но послушаха фенове, които нямат капка мозък в главата си и не мислят за интересите на отбора си а са подведени от глупав популизъм..

Да платят ония дебили с плакатите! Или техният подстрекател от дай България!!!

Кремълски маргинал

По-добре такъв на Столичная и чер хайвер, отколкото 20-30 лепилари и 200-300 на по сериозни субстанции, то затова и Зеля ви е толкова близък! Слава кокаине!