Коментари - Тити Папазов: На "Левски" му трябват 5 милиона лева, за да оцелее | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Нямаш ли пари?" Нямаш ли парииии ии и.... ??? Губиш АКЦИИ !!!

прасчовците те ще дарят пари(от нашите разбира се),които са открднали.И ще продьлжат да грабят за да запълнят ,,дареното,,

На мен лично ми трябват около 5 милиона да оцелея! Имам висок стандарт на живот. Обаче парите свършиха и сега ако може да дарите...

Пичое, да събирем пари за Тити, да си плати глобите, че пак се е бил притеснил и минал няколко пъти на червено.

Аз не мога да разбера защо вече месеци наред ни занимават с някакво квартално отборче и лични драми. Все ми се струва, че в България има далеч по-важни неща и проблеми за решаване.

тити, вместо да хленчиш, бръкни по дълбоко в джоба си и дай 5 милиона. не разчитайте само на феновете да ви издържат !

Да извади, да извади, какво да извади? 5 милиона лева -абсурд. Ама ако му е скъсан джобът, 5 сантиметра не трябва да го затруднят.

Да ти се исера в устата пиклио ревлив, лягай в трапа и припадай завинаги !!!!!

Вижте си огромните незаслужени заплати, джиповете, дворците и елате на себе си. Безмозъчни твари!

Тия акционери да не си въобразяват, че трябва всеки ден да излизат да просят милиони? Писна ми. Четвърти месец със съпруга ми сме без работа и тези ревльовци ме подлудяват.

С тия дарения пляскате на ония дето ви доведаха клуба до това дередже. Тръгнете от отначало. 1 публика пак ще имате. 2 с ЦСКА пак ще играете макар и под формата на приятелски срещи и да си приберете едни пари от тв права. Като Цскар уважавам Левскарите,но не и заблудените.

Насо каза 4,5млн.Днес Тити казва 5млн.Тея по 500хил .на ден ли губят?Или с тях платиха на БИрое?

Да се гласува закон, който да забранява използването на народни герои за имена на частни дружества! Никъде по света няма клуб Жана Дарк, Христофор Колумб, Александър Велики и т.н. !!!!!!!

Алчен зъл арогантен ци га Нин ..... Това е тити говнаров.

Нали имаха план?

Имам фирма от двама човека. Трябват ми и на мен 5 милиона за да оцелея

Наистина сме много прост народ. Не мога да си обясня що за хора са тези които всеки месец /или седмица, не знам схемата/ даряват лични джобни пари на клуба. Ми това са пари на децата ви, или ако сте деца -искарани с пот от родителите ви. Побеснях когато по БТВ показаха едно момиченце 12-13 годишно което също си беше купило фиктивен билет, но не съжалявало че няма да е на мача защото го направило за отбора. Тези които са похарчили 25 милиона на Божков за една година да не са купували сладолед на децата. Такива-и показвача журналист, и взелите парите от деца трябва да ги обесят на центъра на игрището. Възрастните са пълнолетни да правят това за което имат и колкото имат акъл.

"Готови сме да преразгледаме името и да направим позитивен ход", написаха от клуба в официално съобщение на сайта на Индиънс. Тук кога ще смените имената на Ботев, Левски, Раковски... и героите ни да са на всички българи, а не собственист на фирми и клубове?

Ти какво си долно и алчно човече, за тебе само трудов лагер да поработиш в този живот!

Толкова е смешно, дори трагично. Излиза един и казва трябват ни $5мил. и отбора е спасен. Има ли риби да вярват???

Помощ! За собствениците на хотели или за хората, които нямат дом; за хранителните вериги, изхвърлящи продукти или хората, които ровят в боклука им, за да нахранят децата си; за бизнесът, които така и не фалира, или за тези, потънали във всякакви кредити, за да си купят хладилник или телевизор; за работодателите, криещи данъци и осигуровка или за робите им, които биват уволнявани за 3 дни болничен отпуск; за, за, за, но не и за тези, които са реалната държава! Преди доста време имаше в " Старт" зглавие " На Гонзо му оправиха заплатата!"- равностойна беше на два двустайни апартамента месечно, в София! Като мен хиляди хора изплащаха един по над 10 г. Е, дали ме интересува фалита на който и да е спортен клуб? Пазарна икономика.....

Ще се бръкнете в джобчето и с джобните ще си спасите тъпото отборче мама ви мошеническа.

Бегай, бегай не се обаждай

Как Тити фалира баскетболния отбор.Но 10млн.никой не разбра къде отидоха.Сигурно вече са свършили и сега иска още 5млн.?

тити,кака, титикака, мене ми требват едно 10 хилки, за да оцелеем. със 5-6 от тех ше си платим дългове и ипотеки. Останалите 4 ше ползвам за нови играчи. тоес, ше идем на почивка и ше земем нов заем. За разлика от тебе, аз поне имам купа /жилище/ и имам кво да защитавам.... та, викам, ако може така, докъм 15-ти да ми преведеш тез пари по банка. Кво ше кажеш?

А Сираков на тревата прави.. а сега и Тити.

Пет милиона цирея на задниците ви! При толкова проблеми в България, ще минем и без Левски, даже без ритнитопковците изобщо Толкова като искат да бъдат отбор, да се откажат от баснословните си заплати. Колко българи живеят с под 10% от заплатите им А те и без друго нищо не правят -само загуби

представяте ли си как спазва другите закони - данъчните напр. Ако му направят една обективна ревизия ще е чудо невиждано!

Наглец проЗ, самозабравил се

Като начало да си плати глобите към КАТ. Толкова ми стана противен, че не мога да го гледам вече. Казва че съжалява, а след 5 минути пак ще направи нарушение. Направо да му вземат книжката до живот! За такива рецидивисти не трябва да има втори шанс!

Просякът пак иска пари от турската партия,мамка ви изроди .Закривайййй

Какво огромно желание имаше Тити Папазов, да получи акциите, а сега реве! А Тити е ВИС аджия, откъде да знае че трябват не само акции, а и пари!

Вместо да просят пари, Тити и педеРаско да ограбят някой мутроолигарх или мутробанка....

На калпав уй и вуната му пречи, абе нещастници, професионалния футбол е бизнес, не е халтурщина, който не го може да не реве за пари като вдовица за уй.

Какви собственици сте бе тулупи, като сте бедни като църковни мишки, нямате срам и съвест да просите, пратете жените и дъщерите си на околовръстното да заработват...

На Левски нищо не му трябва, той е в гроба, на вас със Сврков ви трябват милионите.

дайте 5 милиона че умираме прави .А след тези 5 какво ше правите ако ги намерите . Нали ще трябват нови милиони за нови заплати ,за нови неустойки ,за разсрочени плащания .Те вашите фенове колкото и да са прости ще се усетят че това е безкрайно доене на джобовете им.

Ами излез от кинтите, бе Тити. То само със сополи не става, на борча макята му е плащането.

Ми двамата главни акционери да се бръкнат ....

А на тоя намусения колко му трябват да си плати глобите за пътните си простотии?

Не ми е ясно, защо показват по телевизията този ревльо?? "Собственик", пък проси реве и хленчи! За първи път виждам, такива "джиросани" "собственици"!

Айде бе,събирайте пари да ми плащате заплатата. Аз сега съм дебел и не съм в групата, ама заплатата ми си тече ... С 15 бона на месец живее ли се, Николета си иска поддръжка...

И ако се намерят 5 милиона какво? Дайте да дадем. Нищо няма да направи Тити. С приказки не става, трябва и акъл, а в случая и много пари. Като нямате пари изкарай акциите на пазара, ако никой не ги купи - фалит и В група. Няма смисъл да тормозите запалянковците. Без пари не става. Изобщо не ми е ясно какво може да направи Тити. И с реване не става.

Те щото се натискат хората точно на теб и на Раев да дадат пари. Ще ги проиграете и издухате за глупости "от въздуха".

На мен пък ми е мъчно за Цецка, без купа, без титла, май и без участие в УЕФА, без нищо, много ми е мъчно....

Ами дай ги бе плачко нали си акционер...

Тити дай личен промер! Продай жипката и ще спестиш глобите от актове за минаване на червено. Нали байхуй така каза-собствениците да продават майбасите и да плащат заплати.

Тити, ти като получи 35% от акциите какви пари внесе в касата като акционер? Тези акции вместо да ти ги харижат трябваше да бъдат пуснати за продажба и да влязат свежи пари, иначе всичко е ала-бала. Възмутително е само да плямпаш по медиите колко е зле положението и да не си дал и 1 лв:(

И на мен ми трябват, но не рева...леваци.

Новите собственици да извадят пари и да платят! Като си собственик обираш и негативите, не само печалбите. Божков не се оплакваше, като имаше да плаща!

Прекрасни новини! Благодарим ти Господи!