17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той Тити е много добър човек..... мисли за отбора.... риве си , но щом стане дума за помощ и спасяване скача като лъвче..... той ще опраи ситуацията.... все се надявамда да не е дърпал ушите на г-на и да му взел акциите .....

Яко цирк.....от единия джоб си прехвърлям стотинките в другия.....

Пълен ташак. Нямам думи да го опиша....

Описал си го с две думи...

говорих с Черепа. И комшията ми Пешо Лалата и той често говори с Черепа. И онази Мима Свирката и тя му звъни всеки ден... Абе, мушмороци, как си въобразявате и мамите публиката с подобни тъпотии... Всеки говори с Черепа, Тити, Мити, Павката, Мавката... Абе, то нашите прокурори нямат шанс да го открият, а вие... Пфууу, смешници! Но пък се мъчите пак и пак да спасявате говедата от Гейарена. Докога???

ДАНО ДА Е ИСТИНА...

А стига бе! За Гинка не може, но за господина - може ... Разлика много много не се вижда ...

Още преди 2000 години римляните са го казали. Дай "Хляб и зрелища на плебеите." за да не свалят власта и за да не убиват императора. Левски и ЦСКА трабва да бъдат "спасени". Алтернативата е "плебеите"/пенсионерите/ да убият императора.

Вечно посраните Евроидиоти от ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ. За толкова години да потрошат толкова милиони на данъкоплатците за... едното НИЩО

Не му ги давайте! Тоя като се разреве и ще съсипе хартиения носител.

В тая скука да видиш как оранджавите припознавачи пускат пяна под поредната статия за Левски е си е направо зареждащо . Още плюнки и вой , насекоми , още жлъч . Ааахахахахаха , безработници мръсни

Хайде нещата да се случат и ще коментираме... А за абонатите ни от Чавдар - Етрополе е следващият ми коментар: -Не може свиня далтонист, къде не прави разлика между червено и оранжево, да ми дава наклон на уя!!!

Ма ти и уй ли си имал??? Те тва е новина!

Това говно ли бе ????????????????????????????????????

Ще има да си реве, да си реве.....

Само да припомня няколко факта за К. Папазов: - върл цесекар до края на 80-те години, т.е. карал е своите двайсет години, напълно зрял човек; - след това беше отявлен демократ и седесар, по-късно протеже на агент Гоце; - с пяна на уста плюеше по Бойко, след това му се поклони и започна да го величае; - беше изгонен от другаря Златев от Правец, отиде под крилото на Ц. Василев набра смелост и започна да плюе Лукойл. След това целуна ръка на велможата и отново беше назначен; - беше пръв защитник на Василев, понатиснаха го леко и го изостави. Иначе много обича Левски и особено публиката на този клуб.

Е сега Левски го закъса вече....

Ако приемем условно, че лицето на нашата държава преди, беше Аспарухов, сега лицето на нашата държава е Васил Божков. Подкрепяйки Левски ние не подкрепяме Божков, а пазим нашата спортна история, с която се гордеехме пред света. Такива като него идват и си отиват. Легендата за Гунди и победите на Левски остават за винаги.

Пак с подставени лица бб ще спасява сините ... обеща им го преди да удари Божков ....

ли опряхте,бе?!

Немога да разбера, щом колекция от антични предмети може да се изземе като веществено доказателство и да се даде на някого за стопанисване. Защо неможе и за ФК ?

поредният бушон на измамника череп

ЗАКРИВАЙ!!

Тоя Титито ще дойде ШУТ с много господари - олигарси: Цветан Василев, Валентин Златев, Васил Божков и знайни и незнайни паралии, които имат нужда да ги забавлява такъв КЛОУН от ранга на ревльото ????????????????????

Мафията няма почивен ден,работи от рано и без заплата

Toва да не е част от дарителската програма на Пеевски

Божков издирван продава собственост от намкъдеси. Държавата щяла да съдейства с помоща на мастити бизнесмени. Бе този екстравагантен човек, уважавам го като сърцат фен отдаден на баскета, съзнава ли каква отговорност поема. Ще изплати ли задълженията на държавата и заплатите на играчи, треньори, мениджъри, персонал? Да не опере пешкира вместо черепа или се надява на обещанията на Боко да не го закачат. Всичко е възможно в България на ГЕРБ ООД, може и кредит по графа "коронавирус" да му отпуснат.

Да се чете "ЕТ ГЕРБ - Бойко Методиев Борисов".

Е чак сега оревахме орталъка!

Не се разбира Ревливият ВЗИМА или КУПУВА акциите на този клуб?

Не бе това е като прехвърляне на цига*ин куха фирма

Те не струват нищо тези акции, получава като подарък. По-скоро получва дълг.

Същия тоя тИТИ, дето пълзеше пред Жоро Илиев и точеше сополи, за да иска пари за баскетболния Левски... Сега на кого с парите иска да вземе акциите?

С парите на държавата! Как с кой!

Те у нас парите на почти всички "бизнесмените" особено на "едрите" и "дебелите" идват от държавата, а не някакъво производство или търговия. Така че си прав парите за Левски идват от държавата/данъците на всички нас/.

Преди с парите на ВИС, сега ще е с парите на СИК...

Ама той и пари ли има ?

Няма ли кой да го озапти този ПАЛЯЧ -този и луд за за вързване - Дори и говедата не заслужават такава учест то бива гаври амачак толкова - без тях ще ни е скучно

ти-ти-ти-та, ти-ти-ти-та, ти-ти-ти-та! 73

Фески-отбора на Пеевски

Боже,какъв рев ще падне!

Тоя отбор го разкатаха пред годините. Колко собственици смени. И полза никаква. Не съм привърженик на тия от Герена, но тази боза минава всякакви граници. Сега пък някакъв Тити.

Циркът на ливадата е пълен! тити палячото вземал уефски!?!? Що не го вземе направо боко детсъвикато! БЕЗОБРАЗИЕ! Кой ще им помага, пак лукойл ли? ОТВРАТ!

Толкова ли изпадна тоя, че ще опира пешкира?

Ще падне рев сега...

Помияр!

Този клуб, трябва да има друго име....!!!! Цялата им история е ЕДНА 0 и е позор за един от най-великите българи В. Левски и цяла България! Цирка и драмите им са си техни, но Апостола е на всички българи и това, което представляват е позор за всички нас! Отвратен съм как по всички стадиони и спортни зали се пее"к*р за леФски", главно, заради изключително неприятните им привърженици, които са се доказали през годините, че са утайка та на обществото.

ФК Ревльо-1948 бухахаха

Е поне ще има кой да ни оплаче!!!

Тук цирка никога не затваря.....

Какво всъщност взима? Един отбор изправен пред банкрут, никакви приходи, куци коне в съблекалнята, финансови задължения, ежемесечни раходи и пр. Който го вземе или има много много пари и търси начини да ги изпере, или някой който е много тъп и глупав. Според вас Тити от кои е? Хахахаха

Взима едни 200 дка в централна част. Нататък няма да ти обяснявам останалите неща.

Отиди го вземи ти щом като е такава далавера

Тити президент ;)

На кое? Тя скотобойната им стигат 2-ма касапи. За какво и е "президент"?!

....Але Але ;)

Държава управлявана от мутра е обречена на разпад. Разпад на доверие, Разпад на държавността, Разпад на личността, Разпад на свободата на словото, Разпад на новопостроени пътища, Разпад на водни проекти, Разпад на футбола, Разпад на ремонта на ремонтите, Разпад на демокрацията, Разпад на морала, Разпад на културата, Разпад на всичко... и възход на простащината.

Даже и ти се разпадна

Държава "управлявана" от неукия селяк Тодор Живков (от 1954 до 1990 г.), а последните 10 години от шофьора му и гавазин менте пожарникар Бойко Борисов. Явсно сме много жилав народ щом още ни има.

ГРУВИЧЕТЕ ОТ ЗЛОБА ЧЕРВЕНИ ПРАСЕТА !

Не е задължително да си от ЦСКА за да изкажеш мнение, че Кенефски 1914 е най-гнусният отбор на тази планета! Факт!

няма да спра да купувам отбори, докато в А група всички не станат моя собственост. Аз искам да правят сценария на А-група за всеки сезон и да решавам какво да става във футбола, затова извиках моят приятел Тити да помага. После ще викам и други. Може и дори до Лупи да опра ако се наложи, защото съм сериозен.

Ковид за тебе маматидейба ненаситна!

вече го изкарах, не беше проблем , за 1 седмица се оправих, следващия моля

Поправка : сополите на Тити

Браво !!! Сега такова реване ще падне ,че вместо да бият съдията ,на левскарите ще им се наложи да бършат соколите на Тити !!! Айде честито !!!!

Значи в този бантустан, наречен Булгаристан на населението ясно се заявява, че се вършат беззакония - някакъв излиза и "взима акциите". В други държави това се нарича използване на подставени лица с цел пране на пари. Той "бил питал когото трябва" - явно е взел разрешението на Борисов и пионката му Гешев.

това е велик клуб и ще пребъде...на прасетата кочини и обори все се превиждат...

Глупав си ти явно-кое му е великото на този смешен отбор!? Подарени титли по времето на БКП, отбора с най-много свирени дузпи в Европа и фенове мангали. Аре чиба-"велик клуб" не се излага! Смях