17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо Левски и "Арена Армеец", не трябва ли да е "Левски" и арена "Армеец"? Нещо повече, с имена на национални герои трябва де се отнасяме много сериозно!

със сълзи ще спаси Левски,а толкова ревеше ,че е беден.

Лика прилика са си - вечно оплакващия се син клуб и най-големия ревльо - Тити !

Чий ли параван е този клоун?

Кой е любимият десерт на Тити Папазов? Реване!

Леле тоя сега пак ще циври по цял ден

Неразбирам само защо за да придобиеш възможноста да биравиш с акциите трябва да получиш одобрението на бивш собственик ???? След като е бивш значи вече би трябвало да няма нищо общо с акциите???!!!

закрИваЙ обора

ТОЗИ МАЛОУМНИК НАМЕСИ ЛИ СЕ, ТОВА ВЕЧЕ Е ИСТИНСКИЯТ КРАЙ НА ЛЕВСКИ!!!

Ами защото акциите се водят на него и не е правилно да го наричат бивш. По закон той още си е собственик.

за Спас Русев говорим, той е Бивш собственик! Въпросът е защо трябва Тиквата и още един билюк простаци да одобряват :)

е този припок от Лукойл ще ни затрие вече

Щото иначе идват качулатите с гешефт-каскета начело и те дават по телевизиите. Така се прави бизнес в България - първо искаш добро от главната мутра, би-би.

БРАВО !!! Моите Уважения господин Папазов !

Добре де, баскетболния "Левски" не станА ли "Левски - Лукойл"?! Какъв Череп какви акции от него?

Тити Ревлата как ще издържа обора ?

Лук-ойл ,новия спонсор. На Левски!?

Със свирки, сълзи и сополи.

Взима акциите??? Колко пъти се случва това? Явно акциите са с нулев номинал и всеки прошляк може да ги вземе.

Голям рев ги чака левскари те. Голямо нещо.

Ужас !

Здравейте, защо прецакахте пощата, от близо 2 месеца не работи изобщо или от дъжд на вятър. Получих писмо на 3 март, че имало тех. проблем, е сега е 4 май и все още нищо не и работи. Ако смятате, че няма да заработи поне кажете, защото лично аз я ползвач повече от 10 години и ми е нужна, но все пак малар и със затруднения ще я сменя навсякъде където съм я добавил като комуникация. Силно се надявам да я оправите в най кратки срокове, защото все пак провайдера на електронна поща има и задължения, предоставяйки тази услуга.

мъгла! гъста и лепкава мъгла! и след мъглата.....пак мъгла!

Призовавам истинските левскари да се възпротивят и да не допуснат това леке да се завърти в клуба. Особено ми идва в повече свързването на името му с днешния ден и с паметта на истинската икона, образецът на спортен морал - Георги Аспарухов, нашият - на всички българи(!!!) ГУНДИ. ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ГУНДИ, ПОМИЯРИ!!!

Schilo

Ако не пере пари, а той не пере, "Левски" е аут! Ама що му увеличават агонията на този клуб? Освен, ако не се случи нещо задкулисно!

а футбол ще има ли? или само шоу? ама на стадиона или някъде другаде? билетчето по колко ще е ?

Значи в този бантустан, наречен Булгаристан на населението ясно се заявява, че се вършат беззакония - някакъв излиза и "взима акциите". В други държави това се нарича използване на подставени лица с цел пране на пари. Той "бил питал когото трябва" - явно е взел разрешението на Борисов и пионката му Гешев.

Ти пък откъде падаш???

Браво !!! Сега такова реване ще падне ,че вместо да бият съдията ,на левскарите ще им се наложи да бършат соколите на Тити !!! Айде честито !!!!

Поправка : сополите на Тити

я Пеевски, я Домуса са му го предложили това. Подставено лице, даже Домуса има пряк интерес. Ех , колко по-лесно ще се договаряме с Левски за продадените мачове...

няма да спра да купувам отбори, докато в А група всички не станат моя собственост. Аз искам да правят сценария на А-група за всеки сезон и да решавам какво да става във футбола, затова извиках моят приятел Тити да помага. После ще викам и други. Може и дори до Лупи да опра ако се наложи, защото съм сериозен.

това е велик клуб и ще пребъде...на прасетата кочини и обори все се превиждат...

ГРУВИЧЕТЕ ОТ ЗЛОБА ЧЕРВЕНИ ПРАСЕТА !

Държава управлявана от мутра е обречена на разпад. Разпад на доверие, Разпад на държавността, Разпад на личността, Разпад на свободата на словото, Разпад на новопостроени пътища, Разпад на водни проекти, Разпад на футбола, Разпад на ремонта на ремонтите, Разпад на демокрацията, Разпад на морала, Разпад на културата, Разпад на всичко... и възход на простащината.

Тити президент ;)

Какво всъщност взима? Един отбор изправен пред банкрут, никакви приходи, куци коне в съблекалнята, финансови задължения, ежемесечни раходи и пр. Който го вземе или има много много пари и търси начини да ги изпере, или някой който е много тъп и глупав. Според вас Тити от кои е? Хахахаха

Взима едни 200 дка в централна част. Нататък няма да ти обяснявам останалите неща.

На кое? Тя скотобойната им стигат 2-ма касапи. За какво и е "президент"?!

Тук цирка никога не затваря.....

Ковид за тебе маматидейба ненаситна!

Е поне ще има кой да ни оплаче!!!

Отиди го вземи ти щом като е такава далавера

ФК Ревльо-1948 бухахаха

Този клуб, трябва да има друго име....!!!! Цялата им история е ЕДНА 0 и е позор за един от най-великите българи В. Левски и цяла България! Цирка и драмите им са си техни, но Апостола е на всички българи и това, което представляват е позор за всички нас! Отвратен съм как по всички стадиони и спортни зали се пее"к*р за леФски", главно, заради изключително неприятните им привърженици, които са се доказали през годините, че са утайка та на обществото.

Помияр!

Ще падне рев сега...

Не е задължително да си от ЦСКА за да изкажеш мнение, че Кенефски 1914 е най-гнусният отбор на тази планета! Факт!

Толкова ли изпадна тоя, че ще опира пешкира?

Циркът на ливадата е пълен! тити палячото вземал уефски!?!? Що не го вземе направо боко детсъвикато! БЕЗОБРАЗИЕ! Кой ще им помага, пак лукойл ли? ОТВРАТ!