Той е Супермен, а Супермен не умира. Училището на Коби отказва да повярва

Как приемат (или по-скоро - не приемат) случилото се в "Лоуър Мериън", където израсна звездата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е пословичната повърхност с която американците са известни. Обществото им се прекланя пред всеки които е известен...по някога известни без причина (като Кардашиан...кой знае и нея как ще оплакват като умре). Аз не се интересувам от спорта еле па от баскетбола...кой е тоя Коби..не знам. Но прехваславането по негов адрес ми идва в повече..и то за баскетболист. Айде, да беше доктор спасил хиляди хора или учен открил лекарство..добре..мога да го разбера. Но разни ритнитопковци и шоумени...това не го разбирам. Май най важното е да си известен..па с какво, не е толкова важно!

Как може да има толкова тъпи хора?!? Що за неадекватни коментари за един играч-легенда. По-дълбоко от Искъро нема! Ганчовци!

Идиотизираните почитатели на партия Атака са писали по долу Смешници...

Само вижте какво лицемерие се лее по света заради този човек, това е суета и показват на света само лицимерие да не мислите че скърбят за великия баскетболист? Няма такова нещо, всеки иска да се покаже и светът да го забележи че тъжи .За този човек тъжат само семейството му, баща майка му и роднините му!Всички други се правят на тъгуващи и използват момента да се изтъкнат и да ги забележат да станат значими....да почива в мир той си изживя красивите мигове, само не трябваше в мъгла да летят и защо с хеликоптер? да се покаже че има много пари ли че е велик ли..ами ето

Супермен ли ? Аз за пръв път чувам за него и си мисля, че е бил просто един дангалак, който може добре да забива кошове. Това е едно нишово умение с нищо неполезно за обществото или поне не повече от ходенето по въже над пропаст. Това че плебса се зомбира по едни такива умения, а за другите не му пука си е негов проблем. Коби поне е шибал курви и се е разбил в собствения си хеликоптер,а фенчетата му ще умрат в лайна плачейки за него.

Много си прост! Знаеш ли колко труд стои зад един успял спортист? Коби е легенда, а ти едно нищо!

Поправка! Коби не е легенда. Коби е известен! Легенди са хора които са променили света. Разни ритнитопковци може само да бъдат известни и богати....нищо повече! Не че е малко в личен план...но е от без значение за света и развитието на човечеството!

Ще излезе че тоя е бил по-известен от Меси и Роналдо взети заедно, а ние чак сега разбрахме

Във Америка със сигурност е не просто по известен а много по известен от тях.

Една година ...Сала... Сега още една с ...Коби... А за разведряване ...Каунья ... де по подиуми се фръцка... а на терена ... редовно пада... и в ранглистата пропада ! Късогледи ли сте ? Що ли? Или толкова си можете !

Мир на душата. Може и да бил наистина достоен и готин за подражание и пример човек. Но това... супермен... супермен невър дай... показва идна изкривена психика, липса на логика и реални герои в една сбирщина в период на полуразпад. Вместо с простички думи обикновените хора да кажат, че Коби ще продължи да живее с тях, в сърцата им, дакото са живи, да бъде винаги добрия пример... както би направил всеки нормален човек, те взели да се превъзнасят... супермен... щот те друго не знаят. Умиращо общество с измислени герои. Супермен.... пф-ф-фффффф. Имайте поне малко уважение към Коби!

Щото не е Супермен, а най- обикновен човек...ай стига с тия краварски превземане...всички ще умрат там и милиардите им няма да го променят

Ай стига с тоз Коби

Пълни психари, не журналисти, пълни психопати, стряскащи ненормалници, развяващи с извратено удоволствие костите на умрелите милиардери през "големите си сълзи"