Коментари - Трансферната зима в Първа лига: Малко нови в грандовете и няколко любопитни сделки | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Свободни агенти" - играчи без трансферна сума, които никой не ги ще. А родните президентчета незнайно защо си умиргат за тях и ги мъкнат с влакови композиции.

Защо първенството се нарича лига? За да могат футболистите свободно да бъдат лигачи!

Този взет от Левски Кристиан Димитров първоначално като го погледнеш, а сравнително здрав и в единоборства, но тотален провал, където го гледах в националният. Има точно 0 позициониране. Бяга напред и по бековоте и остава дупка в центъра на защитата. Ако съм треньор, бих забил кол на терена и го вързал с ластик, да се научи до къде му е позицията където може да ходи. Не знам дали може да бъде научен, що е то защитник. Трябваше да го знае като дете. ЦСКА 1948 е фаворит за 3-то място и по-готови за евротурнири. Не е ясно как ще се отрази треньорската смяна. Общо стабилен отбор, без да са в борбата за титлата, поне все още. За купата е неясно. Аз предпочитам да са в средата на таблицата с българи и да могат да излязат нови, но явно се гонят успехи. В последно време трансферите им са на чужденци или на такива на по 30+ години българи. Не могат да чакат, както бе със създаването на другото ЦСКА-София.

Разбираемо е да сложите в подзаглавието двата отбора, които се борят за титлата, ама тези нещастници рогати, дето се борят да останат в шестицата защо фигурират? Излагате се ей, ДИР-ници!

До едиторите: Да си оправите в подзаглавието "но брой" на "на брой"! Ще маркирам за проблемно съобщението, че да го прочетете.