17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо му обръщате такова внимание на треньора, той да не някой информиран, той е ритнитопковец и му е простено.

Да заграбиш територията на някоя друга раса, защото не е напреднала технологично и няма оръжие с което да се защити, не се ли брои за расизъм? Южна Африка? Британска колонизация, апартейд? А? Пейки за черни и бели, училища за черни и бели, автобуси за чернио и бели? Да е имало нещо такова в Блъгария между мургави и бели?

Не знам да има английска колония, благодарна на Англия за коллониализма им! Расизъм! Те да ни говорят на нас за расизъм, дето съжителстваме с мюцюлмани много преди те да низвергнат евреите, преди да създадат и вложат смисъл в думата расизъм, когато завладяват индиански земи в името на кралицата си! Много преди това, още през 14-ти век, когато жените по Нашите земи са посрещали с разтворени крака отоманците и така насила и против волята им допреди 122 г., че и до днес. Уважамият треньор да прочете това и да се замисли.

Мой близък, живеещ в САЩ, ми каза, че негови американски приятели го попитали защо българите скандираме: "Българи ю наци!"? Те го възприемат като "Българи, вие сте нацисти". Трябва дя се мисли и за това, че някои неща в чужбина се възприемат по различен начин.

Съвсем си прав, да! НАистина май така се чува, ... по дяволите! Знаете ли , това да се е коментирало по масовите медии, да се е наблягало изрично, че думата съдържа близка фонетика до "nazi"

Като англичаните са сбиршаин как да им викат.

И треньорите ли са олигофрени. В брлгарските отбори има все повече черно те пак реват заличени селски фрази.

Ами българската агитка е доста примитивна. Същото беше и на боя с Пулев. Вместо да играем, обиждаме. А иначе сме много по-гладни за банани и от маймуните вече!

Всеки човек има право да харесва, обича и да не харесва и мрази всеки друг. Това да се опитат да изкоренят расизма е все едно да се опитат да направят всички хора вегани, няма как да стане. Повечето хора не показват, че не са толерантни защото, ще бъдат преследвани от закона, а не защото приемат различните. Ако в Англия се отмени наказателно преследване, знаете ли колко "расисти" ще се появяват за по-малко от ден.

С този расизъм българите срамят циганите в Европа.

не оправдавам действията на българите които са правели маймунските звуци, това си е чист дебилизъм, но англичанин да ми говори за расизъм, това не мога да го допусна. В продължение на толкова години говореха простотии на официално ниво срещу източноевропейците, но за разлика от маймунските звуци, които са дебелеашка шега, предразсъдъците на англичаните имаха реални последици. В расизма и високомерието си поискаха дори да се отделят от ЕС.

Бая Ганя обожава да мрази. Особено по-успелите, кадърни, красиви и какви ли не по от него. Когато са по, ще намери нещо, което според него, им е недостатък, недъг и пр и ще си го изкара на това, за да се чувства малко по-малко зле и да си каже "гроздето е кисело". Я ще са черни, я ще са мюсулмани, я жените им ще са грозни, бирата смрадлива, бежанците в повече, дребни, с очила и пр.. Същите онези, дето издават звуците, го правят на публични места, с масата, където може да се скрият и да им мине. Летят иначе с лоу кост компманиите до съответните "черни места", но там вече ги е страх да правят същото, защото ще има бой, съдене и затвор. Бай Ганю Анонимник обича да си излива комплексите, пък после да се прибере вкъщи и да се налива с пърцуца за 2лв

Тези които избиха 100 милиона черни индианци, а и държаха негрите в Африка сума ти време като роби , не е приемливо да ни отпрявят забележка, за разлика от тях спасихме 50 000 евреии !

Едното не оправдава другото. Избиха преди 2 века..

Треньорът на Англия ли изби индианците? Това не го знаех.

Значи в Англия знаят какви елементарни простаци са българите.

да, специално идват на слънчака да повръщат до нас*не, като животни, за да си опреснят знанията "какви елементарни простаци са българите".

Обижда се този, който има за какво.

BRCK

Ти после ходи обяснявай, че нямаш сестра.

Ами то ние сме си първобитни...какво да очаква човек...

ти ако си, ние не сме , айде марш в кочината

BRCK

Наглец, най-големите расисти нямат право да се оплакват от расизъм. Точка.

Супер нагъл- родината на футболното хулиганство се правят на светци! Там хулиганите бяха в такова количество, че не пускаха фенове да излизат от Англия по мачове- такава из.мет изпращаха по европата, че да те е срам да ги погледнеш и специален министър имаха за хулиганството и хиляди имаха забрана за мачове... А да не говорим по Слънчака какво правят на няколко водки. Не знам защо им мълчим и се навеждаме на тия лумпени....

Ключовата ти дума в този пост е "бяха".

ключовото е, че и до днес хиляди, ама много хиляди са със забрана да посещават мачове и излизат от Англия...

Никого не е нападнал, казал е на футболистите си какво да очакват... Нашите агитки са съставени от 95% расисти. На изненадани ли се правим или на обидени?

Защо разглеждате расизма само от Бели към черни? Тоест има само един оплакващ се -"Обонго, Обонго", а за обратното расизма от към черни, към бели думичка не казвате бе Мамицата ви и манипулатори Еврейски Иуда Искариотски !

Очакваме ви с нетърпение, английски джентълмени! Елате да се нальокате с евтина бира, като смръдливи животни, да пикаете по Витошка посред бял ден, да крещите, да се уригвате и да налитте на шеметно красивите български момичета! Уелкъм... Ех, как ви чакаме само...

смръд

Айде стига с тоя расизъм. Да живеем като бели хора!

Защо пълните националните отбори с маймуни от колониите? Чия нация представят натурализирани за 2 месеца елементи? Английската или африканската? Защо спортът се е обърнал на казино, правещо пари от изтъпели идиоти? Дебели гои гледат как имигранти тичат и на това му викат спорт? ЗАЩО ИСТИНАТА СТАНА НЕУДОБНА?

Бе, тия англета нямаха ли точно преди месец огромен расистки скандал в местното първенство(май играчи на Манчо се оплакваха), та и туитър акаунти се закриваха....Що са решили на нашта клета глава да преместят собствените си кахъри? А и ако направят една анкета в който и да е град извън Лондон сред все по-намаляващото си бяло население, дали няма да останат доста изненадани от резултатите? То само кампанията около брекзит беше наситена с квазирасизъм( там турци, източноевропейци и какви ли не бяха ползвани за плашила)

И вчера го писах и сега ще го напиша. Все едни и същи се оплакват от расизъм. Стрълинг, Дани Роуз и още някои. Не че нещо ама тия през два-три мача се оплакват от расизъм. Нещо ме съмнява. Нещо търсят под вола теле ми се струва. Други цветнокожи играчи като Канте, Maне, Марсиал, Стъридж и т.н. не съм ги чул да се оплакват, а съм сигурен че и към тях не липсват обиди. Обидите са неизбежни по футболните мачове. Всеки псува всеки. Без значение цвета на кожата, народността и т.н.

Сега се сетих и за Дани Алвеш. Дето всеки мач го обиждаха, ама той беше мъж и не оплакваше насам натам, а показа достойнство и им затвори устите с няколко невероятни мача

Що е то?... Черничко, кривокрако, с ръце дланите на които стигат далеч до под коленете, и които разперва сгънати в лактите настрани и нагоре при бягане... Не е това което си мислите расисти гадни, а е Рахийм Стърлинг...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

ИНтересно как негрите са разпознали маймунските звуци?

Защо, ти как ги разпознаваш?

Расизма не е роден в БГ а идва точно от англичаните! Футбол не можем да предложим но имаме доста умения как да псуваме противника, да го бъзикаме и да се ебаваме със съдиите! И това също сме го понаучили от английските фенове. Няма лесно да се изкорени от манталитета ни. В къщо пред ТВ не могат да ни забранят да си псуваме на воля и по когото си искаме ( поне засега в ставащата все по-полицейска държава БГ)!!

От устите на прости вулгаристанци друго освен простотии може ли да излезне? Не, естествено. Англия да им набие най-малко седем унизителни гола на тези некадърни и в краката същества!

Соята на литри ли я приемате или на килограми? Любима буква от всички азбуки? β, нали?

Тъпанарите на запад не схванаха ли най-после, че маймуната си е маймуна и няма нищо общо с човешката раса.

Когато човек осъзнава, че не е нищо повече и няма с какво да изпъкне пред обществото (просто защото е лумпен), си приписва заслуги, за които няма никакво участие. Като например, че и двамата му родители са бели. Лупмените, които издават маймунски звуци (че се мислят и за оргигинални, нищо че от 20год. ги слушам), осъзнават че тези хора живеят в огромни къщи, ходят на почивки в места, които лумпенът не е виждал и на картинка, чукат манекенки и фотомодели, а нашия лумпен плюе на десница и показва комплексите, развити в гетото, в което е израсъл.

Много точно казано, респект!

Какво общо има какви огромни къщи имат и какви фотомодели чукат? Това са материални придобивки. Не всички расисти са бедни и не всички бедни са расисти.

Прав. Но това което не можеш да ме убедиш е че сред 70000 англичани средно на мач няма нито един расист, но сред 30 българи отишли да викат на мача веднага са хванали един расист. Не че голяма чат от ти яне са тъпаци. 1. Това че са го отстранили от стадиана, не означава че е викал нещо расистко. Има съд. Нека се види какво му е решението. Все пак човек е невинен, докато не се ДОКАЖЕ че е виновен. 2. Какво означава, очакваме още расизъм в България. В смисъл това е същото, като очакваме по време на мача да дойдат извънземни. 3. Кажи ми кога западен отбор е наказан да играе на празен стадион за расизъм. Няма как да ме убедиш, че сред Анг, Французи, Германци, Холанци и всякакви други 500 милиона няма един расист. Освен това лично съм виждал немци да си ходят в Берлин на концерти със всякакви схвастики по якетата. Ама знаеш ли кога бундестима ще играе пред пранзи трибуни? В Шестък

И ние още очакваме да излезнетене от EU !!!

Дреме ми HаKуRa от кво се обиждат :) Кат ги е шубе да не идват. Пишем служебна победа и тва е :)

Пак под масата ако може да стане....тъй ги обичаме нещата тука!

Няма да има расизъм стига да са белите екипи.

Представям си ако българите от трибуните крещяха "съдията ПЕДЕ*РАСТ"

Като гледаш европейските отбори, започваш да,се,съмняваш на кой континент живееш. Едва ли в африка има дори един отбор пълен с бели... Относно расизма, на днешно време белите хора заемаме отбранителна позиция, защото расизма,е спрямо нас. Много се говори за расизъм, но никой не казва как белите биват гонени и разорявани в южна африка. Така, че хайде стига с популизъм. Ела играй, ако има расизъм фифа си знае работата. Какво е това, ще срещнем расизъм? Мръсници са новичокобританците, долни копеленца!

Ей, ама тва чайниците са бахти изнежените същества! 1 човек правил "расистки" реплики и те веднага - "мрън мрън очакваме още повече расизъм щото сте допотопни и не разбирате евро ценностите"

" че са чували маймунски звуци от трибуните" имаме си поговорка-ГУЗЕН НЕ ГОНЕН БЕГА. защо не се обиждат на лаене, мяукане, кукуригане......

Значи , ако се родиш чернокож се раждаш с имунитет и всеки звук , който чуеш, може да го определиш като Маймунски? Как познават звуците тези маймуни?

Тези либерални маймуняци пищят повече от Жени ! Маймуни, Обонго, Обонго, Обонго , айде накажете и мен за расизъм !

Ти си наказан вече. Тъпак пишещ анонимно по форуми. Айде да те видим в Путинова Раша дето не може да си анонимен. Ще пишеш само хва;би за диктатори. Не знаеш какво е либерал даже. Свиня

Ходи си ти в Раша, утайка такава!

Ми ти какъв си, покажи се да те видя бе мишка? Какво правиш в форума, анонимен?

Поне в путинова,русия не минават номерата с гей паради, нпо та пиещи кръвта на руснаците, всякакви сороски организации или приказки за расизъм. Просто не вървят! А ти като си такъв защитник на тоя и ония, готви се някой ден да те задължат да носиш пола и да,се е..ш с мъже!

С пълно основание се притесняват. Да, на повечето от нас-българи наистина пречат тъмнокожите, циганите, турците, евреите, руснаците, американците, гейовете, Инстанбулската конвенция..., такъв ни е джинса.

щом си с джинс - ясен си

Странно ми е да чуя за български расисти! Да, мразим циганите, но те са ни дали много поводи. Но какво може да ми е направил на мен един негър, че да обиждам негрите като цяло? Да не говорим колко студенти е имало навремето от Гана, Конго и къде ли не още, един от тях не съм чул да е казал нещо лошо за България. Навсякъде има гнили ябълки, единични бройки, които да развалят отношението, но не мисля, че точно Англия има правото да ни критикува на тази тема, след като още не са погребали (толкова скоро е случая), където англичанин уби българин заради цвета на кожата му и защото бил говорил с някого с увита глава.

Искате да сте успешни в прогнозите на спортните събития, без да отделяте много време? Ние сме това което търсите - едни от най-добрите анализатори на спортни събития с дългогодишен опит в инвестирането на спортни пазари. Всички наши прогнози се записват в статистика на сайта ни, така че всеки може да се убеди в доходността им. Регистрирайте се безплатно на https://TIPSTERIUM.COM или ни намерете във фейсбук.

Темата за расизма изкуствено се раздухва. Масовите изнасилвания от пакистанските чалми се покриват и не се споменават от същите медии, които правят световна новина от това че някой си казал нещо неуважително за един негър.

Прав е, че само това може да ги посрещне. Понеже футболисти нямаме, а публика е неандертална при всички случаи пак ще има излагации и мелета

.... но е добре и тогава ако си покажем неандерталщината да ни затворят стадиона за 5 мача , да го набият хубаво на БФС да видят още повече какво е срам и току виш някой се замисли и наистина си подаде оставката

Напротив, много си е дипломатичен Саутгейт! А това, че някой от нас са примати е друг въпрос...

Само глупости - тази тема се преекспонира прекалено много. Ако си на стадиона и напсуваш някого с М@йка ти да еб@,дънгалак - това не е дискриминация, но ако го повториш същото на края с черен или негър това е дискриминация. Пълни глупости. Засягат се само ниско интелигентни същества, които се припознават в подобни изказвания, подмятания или издаване на определени звуци.

Значи, ако ти кажа в лицето, че си простак няма да се засегнеш, а ще се усмихнеш възвишено?

Ами ако ми го скандираш от трибуните докато играя с/у любимия ти отбор няма да се засегна в никакъв случай. Ако ми го кажеш в лицето бих те подминал с насмешка...

Все тая

Защо не? Защо да се засегна от непознат, който не ме вълнува по никой начин? Не знам как някой се усмихва "Възвишено", ама вътрешно ще се усмихна. Външно може да излющя някой шамар, което пък "Възвишено" може да ви () загрее едната страна на муцуната, а пък като "възвишен" индивид, протоколът налага моментално да предложите другата за последваща промяна в температурата и окраската :D Аман от β-мъже на тоя свят, бе! Вечно съгласни, вечно наведени. Нямате ли болки в кръста?! За другото място не питам, там е ясно, че всякаква чувствителност е в историята.

Абе в Англия трепят хора по улиците заради цвят на кожата, той за нашите расисти се закъхарил!

Англичаните - най - активните ловци и търговци на роби в историята, се загрижили за някакъв убитак с объркана от тоталата мизерия в България глава.